Lukijalta: Ihmettä odotellaan

OKL:n opiskelijat ovat monipuolisia, aktiivisia nuoria. Savonlinnassa he ovat olleet mukana niin, niin monessa.

OKL:n opiskelijat ovat monipuolisia, aktiivisia nuoria. Savonlinnassa he ovat olleet mukana niin, niin monessa. Kulttuurielämän innokkaita osallistujia, tapahtumien järjestäjiä, liikunnassa pelaajina sekä ohjaajina, seuraelämän sykähdyttäjinä, kaupungin kehittäjinäkin… Asujina, työntekijöinä, moni valmistuttuaan tänne perheen perustajanakin.
He ovat muodostaneet sisäsen, elvyttävän noruuden hengen tälle alueelle. Näitä hyvän mielen ylläpitäjiä on ollut monta sataa. Kohta ei enää.
Minkä ihmeen maamme hallitus tekeekään? Ihmeelliset lupaukset odottavat toteutumista, tosiaan ”ihmettä”. Tuleekohan tänne jokin iso kaivos? Muuttakohan tänne tiettyjä sukulaisia? Mikä voisi tuoda sen saman sykkeen kuin OKL? Vai onko se kompensaatio sitä mustaa koomisuutta?
Ensi vappuna opettajiksi opiskelleiden aloittaman Pässinlakituksen 40-vuotisjuhlissa saattaa kyynel vierähtää ilonpidon ohessa. Sittenkö sekin loppuu, Tallisaaren taika?
Kuitenkin hyvää joulua toivottaen

Hannu Härkönen
Savonlinna

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.