Lukijalta: Vaalien läheisyyttä ja kukkotappelua

Mikkeliläisen kansanedustajan Itä-Savossa olleissa kirjoituksissa on ollut aina yksi ja sama sanoma. Nykyinen Sipilän hallitus on ollut syyllinen kaikkeen mahdolliseen ja mahdottomaan asiaan.

Yksi kirjoitus tekee tosin poikkeuksen. Oli kirjoitus Mikkelin Kalevan kankaan laturaivosta. Luin mielenkiinnolla kuinkahan se Sipilän hallitus olisi voinut tähän sotkeutua.

Toisaalta Sipilän hallituksen kaakkoissuomalainen ministeri onkin enemmän näitä ravimiehiä kuin Mikkelin hiihtäjiä.

Oppositiota edustavan raivon kyllä ymmärtää, kun jatkuvasti huutaa ei,ei,ei kaikille hallituksen esityksille ja siitä huolimatta maalla menee paremmin kuin koskaan ja kansa on onnellisinta maailmassa.

Laturaivo on täysin käsittämätöntä ja tuomittavaa. Kalevan kankaan laturaivon uutisointi oli jollain tavalla sattumien rikastuttama.

Sattui olemaan naisihminen, raskaana, on mahdollista tulla pahat seuraukset, pitää esiintyä nimettömänä ja uutisointi ulkoistettiin kansanedustajalle. Toivottavasti tässä uutisoinnissa ei leikitty todellisella vaaralla, vaalikampanjan alkamisen kustannuksella.

Toivottavasti tässä uutisoinnissa ei leikitty todellisella vaaralla, vaalikampanjan alkamisen kustannuksella.

Olisiko syytä räväkkään uutisointiin sittenkin toverien keskinäinen kukkotappelu kukkulan herruudesta. Kieltämällä kaupungin tuen latujen kunnossapidolta samalla levitetään hiekkaa Mikkelin hiihtäjien puheenjohtaja Arto Seppälän hiihtoladulle.

Maailmalla Suomi on äänestetty maailman onnellisemmaksi maaksi. Yksityiselämässä ”vähän onnelliseksi” leimattiin henkilö, joka poikkesi käyttäytymisen tai sanomisiensa takia valtaenemmistöstä.

Nousu viidenneltä sijalta ykköseksi on tapahtunut viime vuoden aikana. Valittavia kohteita on ollut yli puolitoista sataa. On mielenkiintoista jatkossa lukea mikkeliläisen kansanedustajan näkemys, millaisen virheen valitsijajoukko on tehnyt valitessaan Suomen ykköseksi ja vieläpä Sipilän hallituksen aikana.

On paljon mukavampaa olla, kun kokee kuuluvansa näiden onnellisten joukkoon, kuin olla tuolla onnettomien opposition edustajien leirissä.

Kalevi Tiihonen
Metsäharrastaja
Savonlinna