Lukijalta: Kokoomus ja kahdet rattaat?

Kykypuolueena itseään markkinoiva kokoomus näyttää ryhtyvän ajelemaan kaksilla rattailla.

Kykypuolueena itseään markkinoiva kokoomus näyttää ryhtyvän ajelemaan kaksilla rattailla.
Puoluesihteeri Janne Pesonen kirjoituksissaan Itä-Savossa arvostelee toisen hallituspuolueen ministerin toimintaa.Moiseen mustamaalaamiseen
ei ole syyllistyneet muiden hallituspuolueiden edustajat. Samassa yhteydessä kokoomuksen puoluesihteeri yrittää” lipaista” huvijahtien ja moottoripyörän omistajien suuntaan.
Luulisi että,mitä hallituksessa on yhdessä ajateltu tehtäväksi niin ainakin kykypuolueella luulisi olevan kanttia pysyvän rintamassa.
Olisiko kuitenkin lipaisun takana todellinen “köyhyysloukun” paljastuminen,kun on hankkinut kymmenien tuhansien huvituslaitteet,ei enää ole varaa muutamien satasten verojen maksuun,
Nyt vain tiedotusvälineiden “trolli” armeijat kykypuolueen avuksi . Riittäisi soutamista ja huopaamista ainakin kuntavaaleihin asti.
Kalevi Tiihonen
Savonlinna

Tiina Ojutkangas

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.