Lukijalta: Helluntaiseurakunnan Toivontupa haluaa jakaa ruoka-avun avoimesti ja luotettavasti

Olemme tehneet kauppojen kanssa sopimuksen, jonka mukaan ruuan myyminen eteenpäin on ehdottomasti kiellettyä, tähdentää pastori Timo Ala-Vainio.

Lukijan lyhyissä annettiin tiistaina 12.9. palautetta ”nimeltä mainitsemattomalle leipätorille”. Niinpä toivomme, että palautteen antaja kertoisi havaitsemansa virheet myös kyseisessä ruokajakelupaikassa, jotta toimintaa voitaisiin parantaa, mahdolliset virheet korjata ja turhat huhut karsia.
Kuten muissakin kaupungin ruokajakeluissa, haluamme Helluntaiseurakunnan Toivontuvalla toimia avoimesti ja luotettavasti.
Ruoka jaetaan kaikkien hakijoiden kesken mahdollisimman tasapuolisesti. Jakelutoiminnassa mukana olevat vapaaehtoiset saavat tarvittaessa ruokaa samalla tavalla kuin kaikki muut hakijat. Kehitämme ja suunnittelemme jakelua jatkuvasti, jotta se kohdistuisi oikein sitä tarvitseville.
Olemme kiitollisia päivämääräruokia lahjoittaville kaupoille ruuasta, jota voimme jakaa. Olemme tehneet kauppojen kanssa sopimuksen, jonka mukaan ruuan myyminen eteenpäin on ehdottomasti kiellettyä. Olemme velvolliset toimimaan niin, että tämä sopimus toteutuu jakelun kaikissa vaiheissa.
Toivontupa on muutakin kuin ”leipätori”. Haluamme kehittää kaikkia osa-alueitamme, jotta palvelisimme mahdollisimman hyvin hartaushetkiin ja vapaaehtoistoimintaan osallistuvia, työllistettyjä, ruokailijoita, ruokakassin hakijoita, aamupuuron ystäviä sekä toinen toistaan kohtaamaan tulleita lähimmäisiä. Siksi mekin tarvitsemme aitoa ja tunnistettavaa palautetta.

Timo Ala-Vainio
Pastori
Savonlinna

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.