Lukijat kommentoivat verkossa hevimusiikin rantautumista Olavinlinnaan: "Tää on niin hienoa! Ihan mahtavaa"

Hevimusiikki toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi Savonlinnaan ja Olavinlinnaan, jos verkkokeskustelijoita on uskominen.

Soila Puurtinen

Elokuussa 2015 Olavinlinnan lavalla esiintyi kemiläinen Sonata Arctica lähes täydelle katsomolle.

Savonlinnan Oopperajuhlien jälkeisenä iltana aariat vaihtuvat heviin, kun kolme suosittua suomalaista raskaan musiikin bändiä nousee Olavinlinnan lavalle. Verkkokeskustelun perusteella hevi on tervetullut Savonlinnaan:

Olavinlinna on loistava paikka esittää myös muuta musiikkia kuin oopperaa. Erityisen hyvin se sopii raskaammalle musiikille. Heti kun kuulin, että Stam1na tulee Linnaan niin oli selvää että kaikki muu pyyhitään kalenterista sen tieltä!
Hienoa ja varmasti raskaalle musiikille löytyy hyvin tulijoita, vaikka omalta kohdalta jääkin väliin lipun hinnan takia.
Täysin linnan arvolle sopimatonta "musiikkia". Linnamme on varattu korkeakulttuurillemme ja meille sen kuluttajille. Rock-festivaalit tulee järjestää rahvaalle sopivimmissa paikoissa kuten mutaisilla kentillä.
Tää on niin hienoa! Ihan mahtavaa. Stam1na!
Ihmetellä pitää vielä "aateliset ja työväenluokka", korkeakulttuuria ja rahvaan mutakenttiä?!? Hyvä että Savonlinnassa järjestetään kaiken tyylistä musiikkia.Se tuo tullessaan väkeä kaupunkiin, ja Olavinlinnaan. Arvoa kaikelle kansalle ja kaikelle musiikille, mikä sen parempi paikka kuin historiallinen linnamme.
Kotipelto on kovin laulaja mikä tuossa linnassa on vieraillut koskaan! Stratovarius on loistobuukkaus ensi kesälle!

Tiina Ojutkangas

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.