Sanomalehtiviikon kirjoituksia normaalikoulusta: "Kanoille oikeuksia"

Savonlinnan normaalikoulun 4B-luokkalaisten mielipidekirjoituksia on julkaistaan sanomalehtiviikolla Itä-Savossa. Aiheina muun muassa kanojen oikeudet ja normaalikoulun tulevaisuus.

Savonlinnan normaalikoulun 4B-luokkalaisten mielipidekirjoituksia on julkaistaan sanomalehtviikolla Itä-Savossa.

Kanoille oikeuksia
Kanoja pitäisi pystyä pitämään kotilemmikkeinä. Sillä kanat ovat niin kivoja ja ne munivat, joten ei tarvitse käydä ostamassa munia.
Ne eivät myöskään karkaa ja ne eivät syö kalliisti elikkä siis ne olisivat aika halpa lemmikki.
Arttu Kantanen

Tenniskilpailuja enemmän
Minusta tenniskilpailuja pitäisi olla enemmän Savonlinnassa. Kisoihin olisi lyhyempi matka. Olisi kiva kilpailla enemmän Savonlinnassa. Tulisi myös enemmän kilpailukokemusta.
Kirsi Palo

Peliaikaa pitäisi vähentää
Mielestäni peliaikaa pitäisi vähentää, että jää enemmän aikaa ystäville ja perheelle. Jos pelaat taistelupelejä, niin saatat käydä toisiin käsiksi.
Kun pelaat paljon, niin tulet entistä helpommin kiukkuiseksi.
Paitsi liikuntapelit ovat joskus hyödyllisiä, mutta niissäkin on huonot puolensa.
Lilja Nikali


Norssia ei pitäisi lopettaa
Minun mielestäni Norssia ei pitäisi lopettaa. Norssilla on todella monipuolista opetusta, käytössä on iPadit ja lisäksi siellä käy opettajaopiskelijaharjoittelijoita. Norssilla on todella päteviä opettajia, jotka osaavat hommansa. Siellä myös järjestetään kivoja tapahtumia ja luokkaretkiä. Neloselle mennessään voi halutessaan valita opiskeltavaksi saksan tai ranskan kielen. Norssi on paras koulu ja se pitäisi siis jättää toimintaan!
Oona Ranta

Koulun pitäisi alkaa myöhemmin
Koulun pitäisi alkaa myöhemmin, niin voisi valvoa pidempään. Voisin nukkua pidempään, jos se alkaisi myöhempään. Voisin syödä aamulla enemmän, koska minulle ei maistu ruoka heti kun herään.
Tino Pennanen

Koulupäivän pitäisi olla lyhyempi
Minun mielestä koulupäivä voisi olla lyhyempi. Koska iltapäivällä ei jää aikaa paljon lepoon, kerkeää vain syödä ja sitten harrastuksiin.
Valtteri Jalkanen

Tiina Ojutkangas

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.