Lukijalta: Päättäjille viisautta säilyttää sairaalatoiminnot

Lämpimät kiitoksemme erinomaisesta ja ihmisläheisestä hoidosta, joka jatkuu syksyn aikana toivon mukaan poliklinikkakäynteinä.

Appeni joutui heinäkuussa useaksi viikoksi vakavan ja yllättäen ilmenneen sairauden vuoksi Savonlinnan keskussairaalaan.
Haluankin sekä hänen että omaisten puolesta välittää lämpimät kiitoksemme erinomaisesta ja ihmisläheisestä hoidosta, joka jatkuu syksyn aikana toivon mukaan poliklinikkakäynteinä.
Henkilökunta tarjosi apuaan ja tietoja ilman eri pyyntöä myös omaisille ja suoritti työnsä raskaampiakin tehtäviä positiivisella asenteella.
Kaikeksi onneksi appeni sairaalajakso osui kauempana asuvien omaisten loman ajalle ja pystyimme sekä me että anoppi käymään hänen luonaan lähes päivittäin kolmenkymmenen kilometrin päästä.
Mikäli Savonlinnassa ei vaadittavaa hoitoa annettaisi, olisi sairaala sijainnut kaukana kaikkien asuinpaikoilta, eikä säännöllinen vierailu olisi ollut mahdollista. Myös tulevat hoidot olisi haettava huomattavasti kauempaa.
Mietimme oman tilanteemme lisäksi kaikkia muita Itä-Savon alueen ihmisiä ja toivomme päättäjille viisautta säilyttää jatkossakin Savonlinnan sairaalan toiminnot mahdollisimman kattavina.

Maija-Leena Autio
Jyväskylä

Osallistu keskusteluun

Itä-Savo