Lukijalta: Vatkaaminen riittää uimahalli-asiassa

Kirjoittaja kaipaa eri tahojen yhteistyötä Savonlinnan uimahalliasiassa.

Jos Savonlinnan virkamiehet, valtuutetut kuin kansanedustajat olisivat tehneet työnsä yhdessä tuumin, Savonlinnassa olisi jo jääurheilun harjoitushalli. Kun kuitenkin keskenään riidellen ja vatkaten, urheiluopiston toimitusjohtajan sivusta sotkien hoideltiin asioita, tulos on tämä.
Mikkeliläiset anoivat ja lobbasivat, saivat rahat ja siellä nousee nyt loistava urheiluhalli, uimahalli remontoidaan todella nykyaikaiseksi erittäin hienon jäähallin lisäksi.

Savonlinnassa on harjoitushallin rakentamisesta jo tehty päätös, mutta nyt niputetaan uimahalli/tornihotelli kasinon/Savonlinnasalin parkkipaikat vastaan harjoitusjäähalli, vatkataan niin pitkään ettei anomukset ole vieläkään ajoissa perillä.

Ei laiteta harjoitushallia ja uimahallia vastakkain vaan haetaan nyt rahat jäähalliin, ja käynnistetään järkevä suunnitelma uimahallin remontoimiseksi/rakentamiseksi. Laitetaan kaikki niin virkamiehet, kunnanvaltuutetut kuin kansanedustajatkin töihin Savonlinnan urheilulaitosten rahoituksen hoitamiseksi, lopetetaan ainainen riitely ja jahkaaminen, aloitetaan järkevä ja määrätietoinen työ niin urheilun, kulttuurin, tieteen kuin taiteen eteen.

Rahaa ei heti riitä kaikkeen, mutta järkevällä yksituumaisuudella saadaan muutakin aikaan kuin tyhjiä näyteikkunoita Olavinkadun varteen.

Jarmo Karjalainen
Erotuomari, kuntalainen
64 vuotta

Tiina Ojutkangas

Tiina Ojutkangas

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.