Lukijan lyhyet: Kiitokset hyvästä leikkaushoidosta Savonlinnan keskussairaalalle 16.9. Erityisesti jäi heräämön sairaanhoitaja ajatuksiin, vilkutit kauniisti. | Törmättäispä uudestaan.

Lukijan lyhyet

Kiitokset hyvästä leikkaushoidosta Savonlinnan keskussairaalalle 16.9. Erityisesti jäi heräämön sairaanhoitaja ajatuksiin, vilkutit kauniisti. Törmättäispä uudestaan.

Mies potilas

Olivia kirpputorin pöydästä 38 on hävinnyt naisten Haltin toppaliivi. Liivi on puhdas ja valkoinen, jossa kirkas vihreä vuori myös hupussa. Ole rehellinen ja palauta liivi kirpputorille. Liivi on ainut Savonlinnassa, joten se on helppo tunnistaa.

Omistaja

Kuopion kepulaisten sote-kylmyys muistetaan. Milläs oikeudella kalakukkoilijat oikein luulevat Kysin omakseen?

Rönöhönö

Punkaharju se on ihme paikka; liekö kaikilla kauppiailla ja huoltoasemayrittäjillä liian suuri liikevoitto vai mistähän johtunee, että jok'ikinen kauppa/huoltoasemamyymälä menee kiinni lauantaisin jo klo 19? Kaikissa muissa lähitaajamissa kuitenkin saa palveluja pidempään eli jokainen sentti tuottoakin menee muihin kuntiin.

Ihmettelevin terveisin useasti ohi kulkeva ulkopaikkakuntalainen

Kepun kellokkaat saanevat pitää maakuntansa, joka on maailman tärkein asia! Sitten vaan lukioiden kimppuun niiden saamiseksi ammattikoulun alle, vaikka maakunnan alle.

Tekstiviesti

Saisivat vuokria laskea, kun kaksioista ja kolmioista ihmiset muuttaa pois korkeitten vuokrien takia. Pienemmät yksiöt on suosittuja. Myös pienet kaksiot.

Asukas

On kiva olla 60 v. ja risat. Mikäs tässä ollessa, kun terveenä saa olla. Nauttia kaikenlaisista elämän antimista. Ja vielä, kun sain elämääni kumppanin.

Perhosia vatsassa

EI Imatralla, Varkaudessa ja Iisalmessa ole koskaan ollut keskussairaala. Savonlinnassa se pitäisi säilyttää.

Tietääkseni

Kansanedustajat ja ministerit, rikolliset moottorijengit karkotettava Suomesta!

Suojaa kansakunnalle

Totta, Sulkavan suunnasta tieltä 435 valtatielle 14 tulevasta risteyksestä Kallislahden kohdalla puuttuu kärkikolmio.

Vaarallista ulkopaikkakuntalaisille

Huolii Kuopio meidät tai ei, niin Savonlinnan oma Kepu-kansanedustaja äänesti sairaalaan lakkauttamisen puolesta kun Kepu käski. Ei tehnyt elettäkään asian hyväksi. Tuskin kannattaa ehdolle enää lähteä.

Kepu hoitaa

Uusimmat uutiset