Tilaajalle

Lounaspöydän leivästä tuli kestosuosikki – Jyrki Kristianssonin leipäbisneksen ensimmäinen varsinainen investointi oli taikinakone

Nyt Kristianssonin yrittäjäpariskunta leipoo leipää Savonlinnan Kellarpellossa kuutena päivänä viikossa.

Soila Puurtinen

Yrittäjäpariskunta Johanna ja Jyrki Kristiansson valmistavat leipää kahdestaan kuutena päivänä viikossa. He ovat olleet erityisen iloisia siitä, että he ovat saaneet asiakkailtaan runsaasti hyvää palautetta. – Se jos mikä kannustaa, pariskunta sanoo.
Yrittäjäpariskunta Johanna ja Jyrki Kristiansson valmistavat leipää kahdestaan kuutena päivänä viikossa. He ovat olleet erityisen iloisia siitä, että he ovat saaneet asiakkailtaan runsaasti hyvää palautetta. – Se jos mikä kannustaa, pariskunta sanoo.

Savonlinnalainen yrittäjäpariskunta Jyrki ja Johanna Kristiansson saavat edelleen valtavan paljon asiakkailtaan palautetta. Sitä on tullut koko ajan eli niin kauan kuin Jyrkin Jyväleipää on markkinoilla ollut.