Kaupallinen yhteistyö | BLC

eSports-harrastajan tärkein kaveri on nopea ja luotettava valokuituyhteys

Pilasiko lagaava netti hyvin alkaneen pelin? Jos laajakaistassa ei ole riittävästi tehoa eikä yhteys ole tasainen, paraskaan pelaaja ei voi pärjätä. Jos perheestä löytyy peliharrastaja, valokuitu on ainoa oikea valinta.

Paras mahdollinen nettiyhteys tehdään aina valokuidulla – ja se
on myös ainoa oikea valinta eSportsin harrastajille, olivatpa tavoitteet
peliuralle pieniä tai suuria.
Paras mahdollinen nettiyhteys tehdään aina valokuidulla – ja se on myös ainoa oikea valinta eSportsin harrastajille, olivatpa tavoitteet peliuralle pieniä tai suuria.

Tietokone- ja konsolipelaaminen ovat kasvattanut hurjasti suosiotaan viime vuosina.

Lähes jokainen internetiä käyttävä pelaa joskus jotain elektronista peliä, ja lähes jokaisesta kodista löytyy ainakin yksi peliharrastaja.

(Juttu jatkuu videon jälkeen)

Elektronisessa urheilussa, eSportsissa, harjoitus tekee mestarin mutta välineidenkin pitää olla kunnossa — pelkkä hyvä pelikonsoli tai tehokas tietokone ei riitä, varsinkin jos haluaa kehittyä harrastuksessaan tai ylipäätään kokeilla taitojaan verkkopelissä.

Pelissä pärjääminen edellyttää valokuitulaajakaistaa

Pelaajan kannalta nettiyhteyden lagaaminen, eli jumittaminen on tuhoisaa. Jo 0,1 sekunnin viive tarkoittaa sitä, että peli voi olla menetetty.

Sujuvan, reaaliaikaisen pelaamisen ehdoton edellytys on pätkimätön, nopea ja luotettava nettiyhteys, jossa viive on mahdollisimman pieni.

Jos nettiyhteydessä on pelatessa viivettä, pelaajaa pääsee reagoimaan kaikkeen muita pelaajia myöhemmin. Se pelaaja, jolla on lyhyin viive, saa pelaamiseensa huomattavan edun: on parempi nähdä ensin muut pelaajat kuin tulla itse ensin nähdyksi.

Paras mahdollinen yhteys tehdään aina valokuidulla — ja se on myös ainoa oikea valinta eSportsin harrastajille, olivatpa tavoitteet peliuralle pieniä tai suuria.

 

Jos valokuitu kiinnostaa, ota yhteyttä BLC Telecomin asiakaspalveluun

BLC Telecom rakentaa valokuituverkkoaan tarveperusteisesti: kaivinkoneet tulevat nyt keväällä niille asuinalueille, joilla on riittävä ennakkokysyntä valokuidulle.

Suunnittelu siitä, mihin verkkoa tänä vuonna rakennetaan, on parhaillaan käynnissä. Parhaillaan BLC Telecomin valokuitumyynti kartoittaa Savonlinnan Pöllänlahden, Järvenpääntien, Tuulastajantien, Nojanmaanlahden, Makkolan, Louhen, Lähteelän ja Silvolan alueita.

Vaikka itse ei kokisi kuitua vielä tarvitsevansa, asia kannattaa hoitaa kuntoon jo nyt. Kiinteistö, jossa on valokuitu valmiina, on houkuttelevampi uutta kotia etsiville kuin koti ilman valokuitua.

Valokuitu on panostus oman kiinteistön arvoon ja sitä kannattaakin ajatella osana kodin perusinfraa samaan tapaan kuin vesi tai sähkö.

Valokuidun liittymähinta on edullisin verkon rakennusvaiheessa. Kannattaa siis seurata oman alueen kehitystä aktiivisesti.

Jos alueellasi ei vielä ole valokuituverkkoa, mutta olisit siitä kiinnostunut, ota silloin yhteyttä BLC:n kuitumyyjään tai asiakaspalveluun. Mitä useampi samassa naapurustossa on kiinnostunut valokuituverkosta, sitä suuremmalla todennäköisyydellä se myös rakennetaan.

 

Nettisivut BLC

BLC Telecom asiakaspalvelu

Nojanmaantie 20 Savonlinna.

Ma–pe klo 9–16, p. 015 577 5350,

asiakaspalvelu@blc.fi,

 

BLC-telecom-rin-RGB-verkkoon.jpg