Kaupallinen yhteistyö | BLC

BLC:n valokuituyhteys on pitkäikäinen sijoitus, joka nostaa kiinteistösi arvoa — Uutta verkkoa rakennetaan kysynnän mukaan

Sähkö, vesi, viemäri ja valokuitu — kodin perusinfran neljä tukipylvästä. Kiinteistön houkuttelevuus asuntomarkkinoilla lisääntyy roimasti, kun siitä löytyy valokuituyhteys.

Parhaillaan BLC Telecomin valokuitumyynti kartoittaa Savonlinnan 
Pöllänlahden, Järvenpääntien, Tuulastajantien, Nojanmaanlahden, 
Makkolan, Louhen, Lähteelän ja Silvolan alueella asukkaiden kiinnostusta valokuituun.
Parhaillaan BLC Telecomin valokuitumyynti kartoittaa Savonlinnan Pöllänlahden, Järvenpääntien, Tuulastajantien, Nojanmaanlahden, Makkolan, Louhen, Lähteelän ja Silvolan alueella asukkaiden kiinnostusta valokuituun.

Valokuitu ja sen myötä saatava nopea, kiinteä laajakaista ja nykyaikaiset TV:n viihdepalvelut ovat monelle kiinteistönostajalle ja -omistajalle yhä merkittävämpi osa asumista. Katso videolta, miten savonlinnalaisperheen arki muuttui valokuidun myötä.

Jo nyt monet kodin toiminnoista vaativat nopean internetyhteyden ja tulevaisuudessa näitä toimintoja tulee olemaan entistä enemmän. Internetin käytöstä syntyvien datamäärien jatkuvasti kasvaessa valokuitu on ainoa tiedonsiirtotekniikka, jota voidaan kohtuullisin kustannuksin päivittää aina tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti.

BLC Telecom rakentaa valokuituverkkoaan tarveperusteisesti: kaivinkoneet tulevat ensi keväänä niille asuinalueille, joilla on riittävä ennakkokysyntä valokuidulle.  Suunnittelu siitä, mihin verkkoa tänä vuonna rakennetaan, on parhaillaan käynnissä. Parhaillaan BLC Telecomin valokuitumyynti kartoittaa Savonlinnan Pöllänlahden, Järvenpääntien, Tuulastajantien, Nojanmaanlahden, Makkolan, Louhen, Lähteelän ja Silvolan alueita.

Vaikka itse ei kokisi kuitua vielä tarvitsevansa, asia kannattaa hoitaa kuntoon jo nyt. Kiinteistö, jossa on valokuitu valmiina, on houkuttelevampi uutta kotia etsiville kuin koti ilman valokuitua.

BLC Telecomin valokuitumyynti kartoittaa parhaillaan Savonlinnan Pöllänlahden, Järvenpääntien, Tuulastajantien, Nojanmaanlahden, Makkolan, Louhen, Lähteelän ja Silvolan alueita.

Valokuitu on panostus oman kiinteistön arvoon ja sitä kannattaakin ajatella osana kodin perusinfraa samaan tapaan kuin vesi tai sähkö.

Jos valokuitu kiinnostaa, ota yhteyttä BLC Telecomin asiakaspalveluun

Valokuidun liittymähinta on edullisin verkon rakennusvaiheessa. Kannattaa siis seurata oman alueen kehitystä aktiivisesti.

Jos alueellasi ei vielä ole valokuituverkkoa, mutta olisit siitä kiinnostunut, ota silloin yhteyttä BLC:n kuitumyyjään tai asiakaspalveluun.

Mitä useampi samassa naapurustossa on kiinnostunut valokuituverkosta, sitä suuremmalla todennäköisyydellä se myös rakennetaan.

 

Nettisivut BLC

BLC Telecom asiakaspalvelu

Nojanmaantie 20 Savonlinna.

Ma–pe klo 9–16, p. 015 577 5350,

asiakaspalvelu@blc.fi,

 

 

BLC telecom rin RGB.png