Kaupallinen yhteistyö | Osuuskauppa Suur-Savo

Kesän parhaat kohteet näet helposti S-mobiilista

Sovelluksella asiakasomistajan elosta tulee entistä mukavampaa. S-mobiilista löydät mm. S-ryhmän edut, tapahtumat ja toimipaikat!

18-vuotias
Arttu Asikainen otti ABC-mobiilitankkauksen käyttöön heti, kun hän sai
ajokortin. Mikkeliläinen kehuu, että mobiilitankkaus on todella kätevä ja
nopea. Hän tykkää myös siitä, että matkustaessa Suomessa S-mobiilista näkee
lähimmät ABC-asemat ja niiden palvelutarjonnan.
18-vuotias Arttu Asikainen otti ABC-mobiilitankkauksen käyttöön heti, kun hän sai ajokortin. Mikkeliläinen kehuu, että mobiilitankkaus on todella kätevä ja nopea. Hän tykkää myös siitä, että matkustaessa Suomessa S-mobiilista näkee lähimmät ABC-asemat ja niiden palvelutarjonnan.

Etsi ravintola

Kesäreissulla vieraassa kaupungissa on usein hankalaa valita ruokapaikkaa. S-mobiili näyttää ravintoloita lähelläsi. Näet sovelluksen kautta niiden ajankohtaiset asiakasomistajaedut ja lounaslistat. Saat käyttöösi myös alennuskuponkeja, joita näyttämällä saat vaikka pihvi- tai hampurilaisaterian juuri sinulle räätälöityyn edulliseen hintaan.

Näe tapahtumat

Mitä lähiseudulla pian tapahtuu? S-mobiilista voit tarkistaa lähelläsi olevien ravintoloiden livetarjonnan. Sovelluksen kautta näet myös konsertit ja muut tapahtumat, joiden pääsylipuista saat asiakasomistajana alennusta. Jalkapallon MM-kisojen aikaan sovelluksesta löytyvät myös baarit, joissa erityisesti katsellaan otteluita. Hyppää mukaan kisatunnelmaan!

Löydä lähin kauppa

S-mobiili näyttää toimipisteet sadan kilometrin säteellä puhelimesi sijainnista. Sieltä on helppo tarkistaa myös kesämökkiä lähimmän kaupan aukioloajat sekä kauppojen parhaillaan voimassa olevat kampanjat. Jos shoppailu paikan päällä ei huvita, tutki Sokoksen tai Prisman verkkokauppoja.

Maksa oma osasi

Yksi maksoi osan vuokramökistä, toinen kaikkien lounaan ja kolmas toi virvoitusjuomia. Ystäväporukan kokoontumisen jälkeen summaillaan usein kuluja ja vaihdetaan tilinumeroita, jotta tilit saadaan tasattua. S-mobiilin Siirto-palvelun kautta rahaa voi lähettää ja vastaanottaa puhelinnumeron perusteella, kun molemmat ovat palvelun käyttäjiä. Raha siirtyy tililtä toiselle ilman viivettä myös eri pankkien välillä.

Tankkaa mobiilisti

Totta kai myös lähimmät ABC-asemat löytyvät sovelluksesta helposti! Kartturin on helppo vertailla jo matkalla asemien palvelutarjontaa ja valita, mikä asema olisi juuri teille sopivin. Tankkaaminen hoituu kätevästi, kun käytössä on ABC-mobiilitankkaus. Kortteja ei tarvitse kaivella, vaan hoidat maksun kätevästi jo auton sisältä. Mobiilitankkaus toimii S-Etukortti Visalla ja S-Business-kortilla.

S-mobiilin lataat
puhelimellesi sovelluskaupasta. Sovellukseen kirjaudutaan
verkkopankkitunnuksilla. 
S-mobiilin lataat puhelimellesi sovelluskaupasta. Sovellukseen kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla. 

Tarkista bonukset

S-mobiilissa seuraat bonusostojesi ja maksutapaetusi sekä tankkausbonuksen kertymistä helposti. Näet myös nopeasti, miten paljon on seuraavaan bonusprosenttiin. Sovelluksen kautta voit seurata ostojasi myös toimipaikkakohtaisesti.

Saat kuitit talteen

Paperisen takuukuitin säilyttäminen aiheuttaa jo kassalla huolta. Missä se pysyy tallessa haalistumatta? Kun otat käyttöösi sähköisten kassakuittien ja takuukuittien palvelun, saat kuitit varmasti talteen. S-mobiilin kautta voit selata kuitteja ja S-kanavalta puolestaan saat kuitit tarvittaessa tulostettua.

Ilmoita vahingosta

Kesällä helposti sattuu ja tapahtuu! Vakuutusyhtiön korvauspalvelun yhteystietojen selvittäminen ei ole kenenkään suosikkipuuhia. S-mobiilista löydät tiedot LähiTapiolan vakuutuksista ja korvauspalvelusta.

Pidä tilanne hallinnassa

Kesän menot eivät yllätä, kun seuraat pankkiasioitasi S-mobiilista. S-Pankissa voit seurata tilitapahtumiasi, maksaa laskusi mobiilisti missä vain ja tarvittaessa muuttaa myös S-Etukorttisi turvarajoja. Kun aikaa on, voit puhelimesi kautta tutkia myös rahastoja ja tehdä sijoituksia.

Näin otat S-mobiilin käyttöösi

+ Lataa se puhelimesi sovelluskaupasta. Näitä ovat esimerkiksi Google Play ja App Store.

+ Kirjaudu sisään S-Pankin tai minkä tahansa muun pankin verkkotunnuksilla. Jos käytät S-Pankin tunnuksia, saat käyttöösi S-mobiilin kaikki palvelut.

SuurSavo.jpg

Osuuskauppa Suur-Savo