Kaupallinen yhteistyö | BLC

Joutuuko teini keskeyttämään vloggauksensa, äiti etätyönsä, isä Netflixin katselun vai veli pelaamisen, koska kodin nettiyhteys ei riitä kaikille? Katso videolta, miten savonlinnalainen perhe ratkaisi ongelman

BLC:n Valokuituyhteys takaa, että kaikilla perheenjäsenillä on samaan aikaan käytettävissään nopea ja luotettava internetyhteys. BLC Valo ei pätki, eikä kotona tarvitse käyttää aikaa ja voimia nettivuoroista riitelemiseen.

Kun teini vloggaa, äiti tarvitsee nettiä etätöihin, veli pelaa 
tietokoneella ja isä haluaa katsoa, mitä House of Cardsissa tapahtuu, 
internetyhteyden kannattaa olla valokuitu, jotta jokainen voi käyttää 
nettiä samaankin aikaan.
Kun teini vloggaa, äiti tarvitsee nettiä etätöihin, veli pelaa tietokoneella ja isä haluaa katsoa, mitä House of Cardsissa tapahtuu, internetyhteyden kannattaa olla valokuitu, jotta jokainen voi käyttää nettiä samaankin aikaan.

Nopeimmat ja luotettavimmat, koko perheen käyttöön sopivat internetyhteydet toteutetaan nyt ja tulevaisuudessa valokuidulla. Savonlinnan seudulla valokuituverkkoa rakentaa BLC Telecom.

(Juttu jatkuu videon jälkeen.)

Nykyään nopealla internetyhteydellä pitää pystyä sujuvasti käymään videoneuvottelua etälääkärin kanssa, katsomaan viihdetarjontaa parhaalla mahdollisella kuvan terävyydellä, lataamaan pilvipalveluihin suuriakin tiedostoja ja pelaamaan verkkopelejä.

Lisäksi samassa taloudessa pitäisi onnistua näiden kaikkien edellä mainittujen tekeminen yhtä aikaa ilman, että perheen netinkäyttäjien yhteysnopeus hidastuu ja laajakaistaa mahdollisesti hyödyntävien kiinteistötekniikan sovellusten toiminta häiriintyy. 

Nopean internetyhteyden olisi siis aina oltava myös yhteysnopeudeltaan tasainen — heittelehtivällä nopeudella ei nykyaikaisten internetpalveluiden täysimääräinen käyttö onnistu.

Valokuitua ei tarvitse vaihtaa

Valokuitu on kiinteän laajakaistan ehdoton kuningas. Toisin kuin mobiiliverkko valokuitu ei ole jaettu yhteys, ja siksi sen laatuun eivät vaikuta käyttäjämäärien ruuhkahuiput tai säätila.

Internetin käytöstä syntyvien datamäärien jatkuvasti kasvaessa valokuitu on myös ainoa tiedonsiirtotekniikka, jota voidaan kohtuullisin kustannuksin päivittää aina tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti.

Tulevaisuuden 5G-yhteydetkään eivät synny langattomasti, vaan 5G-tukiasema vaatii kiinteistöön oman valokuituyhteyden.  Voidaksesi varmistaa, että kotisi internetyhteys on ajan tasalla myös 2020-luvulla, tarvitset valokuituliittymän!

Jos valokuitu kiinnostaa, ota yhteyttä BLC Telecomin asiakaspalveluun

Tällä hetkellä BLC Telecomin valokuituverkko kattaa Savonlinnan keskustan, suuren osan esikaupunkialueita sekä osan haja-asutusalueista. Oman asuinalueesi valokuitusaatavuuden voit tarkistaa ottamalla yhteyttä BLC Telecomiin.

Nettisivut BLC

BLC Telecom asiakaspalvelu

Nojanmaantie 20 Savonlinna.

Ma–pe klo 9–16, p. 015 577 5350,

asiakaspalvelu@blc.fi,

1.jpg