Kaupallinen yhteistyö | Sokos Savonlinna

Näillä vinkeillä yllätät äidin, puolison ja koko perheen - katso Sokoksen asiantuntijoiden ihanimmat joululahjaideat

Tyylikäs hajuvesi, pehmeä pyjama ja trendikäs Marimekko – nämä ainakin ovat tämän joulun toivotuimpia lahjoja. Lue vinkit, joiden avulla valitset onnistuneet lahjat Savonlinnan Sokokselta!

Näillä vinkeillä yllätät äidin, puolison ja koko perheen - katso Sokoksen asiantuntijoiden ihanimmat joululahjaideat

Joululahjaa valitessa tarvitsee muistaa vain yksi asia: lahjansaaja. Se on kaikkein tärkein asia, sanoo Savonlinnan Sokoksen tavaratalojohtaja Terhi Seppänen.

- Joululahja voi olla yllättävä, hauska, romanttinen tai jotakin, mitä lahjansaaja on toivonut ehkä jo pitkän aikaa. Tärkeintä on, että ajatellut vastapuolta. Silloin lahja on varmasti onnistunut, Seppänen kannustaa.

Jos taas haluaa auttaa lahjanantajaa, Savonlinnan Sokokselta saa valmiita Rakas joulupukki -tekstillä varustettuja kortteja, joihin aikuiset voi kirjata omat lahjatoiveensa.

- Kortin voi jättää sitten puolihuolimattomasti toisten löydettäväksi ja auttaa joulupukkia sillä tavoin, Seppänen naurahtaa.

Sokos Mikkeli 5.jpg

Lue alta Seppäsen lahjavinkit parhaisiin joululahjoihin!

Rakkaalle hyvää oloa tuoksuista ja herkuista

Ihana hajuvesi, hellivä ihonhoitotuote tai laadukas tuotesetti on klassinen, mutta aina hyvä ja varma valinta lahjaksi niin miehelle kuin naiselle.

Sokoksen valikoimissa on pelkästään erilaisia hajuvesiä satoja, joten mieleinen tuoksu löytyy varmasti jokaiselle.

- Jouluksi tulee paljon myyntiin erikoispakkauksia, joissa on esimerkiksi tarkoin valittuja ihonhoitotuotteita tai tuoksuja. Niissä tuotteet ovat myös edullisempia kuin yksittäin ostettuna, Seppänen vinkkaa.

Sokos Mikkeli 2.jpg

Hän muistuttaa, että lahjansaajalta voi hyvin kysyä suoraan vinkkejä, jotta kosmetiikkavalinta osuu oikeaan. Jos lahjan kuitenkin haluaa pitää yllätyksenä, kannattaa kurkistaa lahjansaajan kosmetiikkapussiin tai hajuvesihyllylle.

- Aika usein etenkin miehet näyttävät hyllyiltämme hajuvesipulloja, joita lahjansaajalla jo on. Niiden avulla pääsemme nopeasti jäljille, minkä tyyppisistä tuoksuista hän voisi pitää.

Tänä jouluna suosittuja ja hyvää oloa tuovia lahjoja ovat myös luonnonkosmetiikkatuotteet, ylelliset hiushoitotuotteet, lämmitettävät jyvätossut, pehmeät aamutossut ja kylpytakit, herkulliset teet ja raakasuklaat sekä kylpykonvehdit, joilla saa luotua ihanan pehmeän kylpyvaahdon kotiammeeseen.

Hellivä ja pitkän aikaa arjessa hyvää mieltä tuova lahja on myös lahjakortti Savonlinnan Sokoksen omaan Hyvä olo -parturi-kampaamoon.

Sokos Mikkeli 3.jpg

Merinovilla lämmittää vielä pyhienkin jälkeen

Miehille lahjapaketteihin kääritään tänäkin jouluna alus- ja yöasuja, kylpytakkeja, boksereita ja sukkia. Myös perinteiset neuleet, poolot ja esimerkiksi asusteet ovat erittäin hyviä ja käytännöllisiä lahjoja.

- Usein joululahjaksi hankitaan merkkituotteita kuten Tommy Hilfigeriä ja Hugo Bossia, Seppänen kertoo.

Aluspukeutumisessa vahva trendi on merinovilla, joka on paitsi ekologinen valinta, myös erittäin miellyttävä pitää päällä.  Merinovillaiset alusasut ovat lisäksi kestäviä ja helppohoitoisia, ja niistä löytyvät omat mallistot naisille ja miehille.

- Vastoin ehkä joidenkin mielikuvia ne ovat pehmeitä, eivätkä kutita, mutta ovat silti erittäin lämpimiä. Merinovilla toimii niin kylmässä kuin lämpimässä säässä. Uutuutena valikoimiin on tullut myös todella miellyttävä bambu-merinovilla-yhdistelmä, Seppänen kertoo.

Sokos Mikkeli 1.jpg

Nuorille varma valinta ovat suosittujen merkkituotteiden vaatteet ja asusteet.

- Esimerkiksi tänä syksynä Makian Muumi-malliston vaatteet ovat herättäneet kiinnostusta ja ovat varmasti toivottuja joululahjoja, Seppänen ennakoi.

Marimekko on trendikkäiden valinta

Kodin sisustustuotteita hankitaan paljon jo ennen joulua kotia koristamaan, mutta myös joululahjoiksi. Terhi Seppäsen mukaan merkeistä etenkin Marimekko on nyt erittäin trendikäs.

- Se on meille suomalaisille todella rakas ja tuttu merkki, ja nyt taas todella kovassa nosteessa. Voisi sanoa, että tällä hetkellä mikä tahansa Marimekon tuote on varmasti ilahduttava lahja.

Katso lisää joululahjaideoita osoitteesta sokos.fi.

Sokos logo.jpg