• Kaupallinen yhteistyö | Suur-Savon Sähkö

  Yhteisellä asialla alueen elinvoimaisuutta varmistamassa

  Suur-Savon Sähkön konserniin kuuluva Järvi-Suomen Energia vastaa sähkönjakeluverkosta Järvi-Suomen alueella. Toimintavarman sähkön ja alueen elinvoimaisuuden mahdollistajana ahertaa lukuisia yhtiön kumppanuusyrityksiä eri aloilta. Infrayhtiö Elvera on suurin ja näkyvin yhteistyökumppani. Sadan tuhannen asiakkaan kattavan verkon ylläpito ja korjausvastuu on sen harteilla.

 • Joulukinkun kuorruttaminen, tuunaaminen ja virittäminen – 10+1 ideaa joulukinkun valmistamiseen
  Kaupallinen yhteistyö | Snellman

  Joulukinkun kuorruttaminen, tuunaaminen ja virittäminen – 10+1 ideaa joulukinkun valmistamiseen

  Joulukinkun paistaminen on monien jouluun oleellisesti kuuluva perinne, mutta mitäs jos kokeilisit vaihteeksi uudenlaista kuorrutusta? Tai entäpä jos kinkun tekisi jollain uudella tavalla? Näillä kymmenellä vinkillä voit saada hieman uutta makua ja menoa joulupöytääsi. Varmistaaksesi hyvän lopputuloksen, kannattaa valmistustavasta riippumatta suosia kotimaista kinkkua. Snellmanin kinkut tulevat suomalaisesta, gmo-vapaasta maatiaispossusta, jota ei tarpeettomasti lääkitä antibiooteilla.

 • Kaupallinen yhteistyö | Savon rekkahuolto oy

  Savon Rekkahuollon palvelut laajenevat

  Varkauden Pajatien uudessa hallitilassa otetaan jälleen käyttöön oma jarrutestauslinjasto. Myös katsastus hoituu samalla käynnillä avaimet käteen -periaatteella sekä huollot merkistä riippumatta.

 • Kaupallinen yhteistyö | Osuuskauppa Suur-Savo

  Täydellisen tuotteen metsästäjät – Kauppakassin kerääjä valitsee puolestasi vain parasta

  Vihreitä, keltaisia vai kenties kypsiä, ehkä jopa kolhuisia? Ruokaostoksilla meillä kaikilla on omat mielipiteemme tuotteista. Esimerkiksi banaani maistuu toisille hieman raakana, toiset taas kelpuuttavat smoothieen vain ylikypsiä yksilöitä. Miten joku sitten osaisi kerätä ostokset puolestamme? Itseasiassa helposti. Kun kirjaat tarkemmat toiveesi tuotekohtaisesti Kauppakassipalvelun ostoskoriin ja annat ammattilaisen auttaa.

 • Kaupallinen yhteistyö | Suur-Savon Sähkö

  Suur-Savon Sähkö mahdollisti paluumuuton kotiseudulle

  Suur-Savon Sähkö on vahvasti paikallisissa käsissä. Yli puolet yhtiöstä, 65 %, on alueen kuntien ja seurakuntien omistuksessa. Omistajuuden ohella paikallinen vaikuttavuus näkyy myös työllistävyydessä: yhtiö työllistää suoraan 90 ja välillisesti suunnilleen 500 alan tekijää vuosittain. Lue, miten Suur-Savon Sähkö ja mielenkiintoiset työtehtävät vetivät kaksi paluumuuttajaa takaisin seudulle.

 • Kaupallinen yhteistyö | Lumme Energia

  EKOenergialla ympäristöystävällisempiä tietoliikenneyhteyksiä

  BLC Telecom ja Lumme Energia tekevät yhdessä töitä ympäristöystävällisemmän tietoliikenteen puolesta. BLC:n tietoliikenneyhteydet kulkevat ekologisesti Lumme Energian EKOenergialla ja Savonlinnassa BLC:n laajakaistapalvelut tuotetaan Lumme Energian tytäryhtiön, Solarigon, toimittaman aurinkovoimalan sähköllä.

Näytä lisää artikkeleita

Luetuimmat