Tilaajalle

Paluumuuttaja korjaa Savonlinnassa kotia vanhasta omakotitalosta, johon hän ihastui jouluaaton iltakävelyllään — Allan Minkkinen on ottanut paljon selvää myös talon menneisyydestä

Talokauppa piti solmia esittelytilaisuudessa nopsaan. Minkkinen pelkäsi, että joku ostaa talon, ja purkaa sen sitten uuden tieltä. Sitä hän ei olisi kestänyt.

Timo Seppäläinen

Allan Minkkinen löysi Savonlinnasta mieluisan talon, jota hän laittaa nyt vaiheittain kuntoon.

Julkisivun komeaa terassia aiotaan remontoida niin, että pystypylväisiin tulee alkuperäinen ulkoasu. Alhaalla oleva rakennus on ollut myös asuinkäytössä. - Se tulee tuosta aikanaan häviämään, Minkkinen kertoo.
Allan Minkkinen löysi Savonlinnasta mieluisan talon, jota hän laittaa nyt vaiheittain kuntoon. Julkisivun komeaa terassia aiotaan remontoida niin, että pystypylväisiin tulee alkuperäinen ulkoasu. Alhaalla oleva rakennus on ollut myös asuinkäytössä. - Se tulee tuosta aikanaan häviämään, Minkkinen kertoo.

Sitä kutsutaan korjaamisen intohimoksi. Sen voimalla savonlinnalainen Allan Minkkinen tekee suunnitelmia ja puurtaa ostamansa omakotitalon kimpussa Savonlinnassa.