Arkiruokaa Starbox-resepteistä: nachopelti, nyhtökauraa ja fiestasalaattia sekä apinaevästä

Herkullinen nachopelti koostuu maissilastuista, jauhelihasta, vihanneksista ja mausteista.

Herkullinen nachopelti koostuu maissilastuista, jauhelihasta, vihanneksista ja mausteista.

Starboxin reseptivalikoimista löytyy alkuviikon arkeen mainioita ohjeita ja ruokavinkkejä.

Herkullinen nachopelti koostuu maissilastuista, jauhelihasta, vihanneksista ja mausteista. Resepti löytyy Jannen keittiön blogista ja blogia kirjoittaa Janne Kujala.

Nachoja voi käyttää myös salaattiin. Kokeile Neiti tuhat sanaa minuutissa -blogin Emmi Hartaman ohjetta, jossa yhdistellään fiestasalaattia ja nyhtökauraa.

Tiipii-blogin Emmi-Riika antaa vinkin, kuinka voi tehdä apinaevästä. Apinaevään aika on silloin, kun laiskuus valtaa kehon ja kaapit ammottavat tyhjyyttään. Näihin kauralastuihin ei tarvitse kuin kolmea raaka-ainetta: banaania, kauralastuja ja kookosöljyä.

Lisää reseptejä löydät Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Tiina Knaappila

Tiina Knaappila

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet