Tilaajalle

Hans Välimäki ei syö koskaan mättöruokaa, mutta ei myöskään tuomitse herkuttelua – ”Kohtuus kaikessa”

Keittiömestari Hans Välimäki valitsee omalle lautaselleen kalaa ja kasviksia sekä herkuttelee kohtuudella. Liiallinen ruokavalioon tuijottaminen voi olla enemmän haitaksi kuin hyödyksi.

Taru Hokkanen

Hans Välimäki tykkää erityisesti ranskalaisesta ruokakulttuurista. Hän syö kaikkea kohtuudella.
Hans Välimäki tykkää erityisesti ranskalaisesta ruokakulttuurista. Hän syö kaikkea kohtuudella.

Mikkelissä ravintola Frans & Michellen keittiössä on touhukas keskiviikkoaamu, kun keittiömestari, ravintoloitsija ja yrittäjä Hans Välimäki jakaa tehtäviä Osuuskauppa Suur-Savon keittiöpäälliköille. Välimäki on saapunut Mikkeliin pariksi päiväksi jakamaan osaamistaan.

Uusimmat uutiset