Starboxista viikonvaihteeseen myskikurpitsaa, itsetehtyä luumuhilloa ja georgialainen hatsapuri

Starboxista viikonvaihteeseen myskikurpitsaa, itsetehtyä luumuhilloa ja georgialainen hatsapuri

Starbox-sivustolta löytyy nyt sesonkituote kurpitsaan liittyvä pirtsakka vinkki. Kohtahan ne kuoret voi käyttää Halloweenin viettoon ja sisuksesta syntyy Hasselbackan myskikurpitsa. Idea tulee suoraan viillellystä perunasta, mutta toimii vähän isommallakin tuotteella. Ohjeen antaa Hurmaava-blogin kirjoittaja Mari.

Jos oman puun luumut tuli jo syötyä tai satoa ei tänä syksynä tullutkaan, niin eipä mittään. Heidin ja Raisan opeilla itsetehty luumuhillo herkuttelijoille syntyy lähes yhtä hyvin torilta tai kaupasta poimituista tuotteista.

Viimeistään sunnuntaina on jo korkea aika löhöillä ja herkutella. Siihen sopii Hittejä ja huteja -blogin kirjoittaja Erjan vinkki georgialainen hatsapuri. Tätä varten kannattaa kaivaa esiin se vaikka vanhakin valurautapannu, tulee parempi kuin teflonilla.

Lue lisää reseptivinkkejä Starboxin ruoka- ja juomasivuilta!

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat