Mausteinen kurpitsakeitto ja jälkkäriksi terveellinen omenapaistos — Aloita viikko Starboxin resepteillä

Kurpitsakeitto lämmittää syyspäivänä. Jälkiruoka tehdään tietenkin omenoista.

Starbox

Kurpitsakeitto maistuu etenkin tuoreen leivän kera. Kuva Kakkupuoti Hurmaava -blogista.

Starbox-bloggaajien resepteistä löytyy jälleen syksyisiä makuja.

Mari on jakanut Kakkupuoti Hurmaava -blogissaan ohjeen paahdettuun kurpitsakeittoon. Keitto maustetaan inkiväärillä, kanelilla, chilillä ja muskottipähkinällä, ja se saa pehmeyttä kookoskermasta. Reseptin löydät täältä.

Kookoskermaa voi käyttää myös jälkiruokaan, esimerkiksi omena-kaurapaistokseen. Tiipii-blogin Emmi-Riikan reseptissä perinteinen syysherkku makeutetaan kookossokerilla, ja siihen tulee omenan lisäksi banaania. Terveellisen kaura-omenapaistoksen ohjeen löydät täältä.

Starbox

Myös banaani sopii perinteiseen kaura-omenapaistokseen. Kuva Tiipii-blogista.

Lisää reseptejä löytyy Starboxin Ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet