Piristä syyspäivää raikkailla mauilla — Starboxin resepteissä pirteää mangosmoothieta ja lime-juustokakkua

Mangosmoothie on oikea väripilkku, ja juustokakku saa limestä raikkaan säväyksen.

Starbox

Mangosmoothie saa hyvälle tuulelle. Kuva Kakkupuoti Hurmaava -blogista.

Starboxin bloggaajat ovat kehitelleet reseptejä, jotka tuovat ripauksen kesää myös keskelle lokakuuta.

Kakkupuoti Hurmaava -blogin Marin mangosmoothie on oikea aamiaispöydän väripilkku. Siinä makea säilykemango saa seurakseen muun muassa turkkilaista jugurttia ja hivenen raastettua inkivääriä. Herkullinen juoma valmistuu näppärästi vaikkapa blenderissä. Reseptin löydät täältä.

Smoothien lisäksi turkkilaista jugurttia voi käyttää vaikkapa juustokakun täytteenä.

Starbox

Lime raikastaa juustokakun täytteen. Kuva Smiling Forever -blogista.

Kotitalousopettajaopiskelija Suvi Parkkisen Smiling Forever -blogista löytyy resepti simppeliin lime-juustokakkuun. Täytteessä yhdistyvät kuohukerma, jugurtti ja tuorejuusto, ja maku saa raikkautta kirpeästä limestä. Kakku pysyy koossa ilman liivatetta. Ohjeen löydät täältä.

Lisää reseptejä löydät Starboxin Ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet