Ota talteen herkulliset reseptit viikonloppuun: nachopelti, juustokakkuja ja vaahtokarkkitikkarit

Tuhti nachopelti sopii saunailtaan, mehevä amerikkalainen juustokakku sunnuntain kahvipöydän kohokohdaksi. Katso myös muut herkulliset ohjeet tästä!

Ota talteen herkulliset reseptit viikonloppuun: nachopelti, juustokakkuja ja vaahtokarkkitikkarit

Viikonloppuna on lupa herkutella ystävien tai perheen kesken. Starbox.fi-blogeista löytyy testattuja ruokaohjeita niin makeisiin kuin suolaisiinkin syötäviin.

Rentojen illanistujaisherkkujen ykkönen on nachopelti tai -vuoka. Sen idea on hyvin yksinkertainen, mutta samalla monella tapaa muokattavissa: pohjan muodostavat maissilastut eli nachot, joiden päälle tehdään esimerkiksi jauhelihasta, tomaattisoseesta ja mauseista kastike. Koko komeus gratinoidaan uunissa ja halutessaan sen voi koristella esimerkiksi rucolalla.
Katso koko ohje Niin paljon, että riittää -blogista ja tuunaa se mieleiseksi!

Lauantain karkkipäivään voit tehdä itse suolaisen makeat pretzel-vaahtokarkkitikkarit Jannen keittiössä -blogin ohjeella. Sunnuntain kahvipöytään puolestaan sopivat niin Katalogi-blogin amerikkalainen suklaajuustokakku kuin Jannen keittiössä -blogin raikas sitruuna-lakritsijuustokakku. Molemmat kakut ovat parhaimmillaan, jos ne ovat ehtineet hyytyä seuraavaan päivään asti.

Jos haluat päästä helpolla tai tehdä yllätysvieraille nopean tarjottavan, voit hyödyntää kaupan valmiita kakkupohjia ja koota näyttävän marjaisan herkkukakun Petra Anniina -blogin ohjeilla.
Marjoja hyödynnetään myös Teatuulian-blogissa olevassa vadelma-kinuskikääretortussa. Vadelmien sijaan tässä reseptissä voi käyttää esimerkiksi herukoita, mustikoita tai puolukoita.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kristiina Tiippana

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.