Starboxin blogeissa ruokaisia piirakkavinkkejä sekä nopeita välipala- ja ruokaohjeita koululaisille

Kolmen lapsen äiti Sanja Alisic tarjoilee blogissaan suuren määrän vinkkejä koululaisten välipaloiksi ja muiksi aterioiksi.

Starboxin blogeissa ruokaisia piirakkavinkkejä sekä nopeita välipala- ja ruokaohjeita koululaisille

Koulut ovat alkamassa ja osin jo alkaneet, ja se huomioidaan myös Starboxin ruokablogeissa. Koululaisille suunniteltujen ruokavinkkien lisäksi myös piirakkaohjeita on tarjolla.

Kolmen lapsen äiti Sanja Alisic tarjoilee Sokerivaltakunnan kuulumisia -blogissaan valtavan määrän erilaisia vinkkejä koululaisten nopeita välipala- ja ruokavinkkejä.

Sanjan mukaan on kuluttavaa päivittäin miettiä, ovatko lapset jo syöneet, monelta ja mitä, ja tästä todella kattavasta päivityksestä löytyy muun muassa erilaisia piirakoita, pastaruokia, nyhtöburgereita sekä erilaisia jälkiruokia kuten omenapaistos ja smoothieita.

Piirakoita löytyy myös muista ruokablogeista. Jannen Keittiössä Janne Kujala on valmistanut ruokaisan jauhelihapiirakan, johon makua ovat tuomassa myös punasipuli, rahka ja Koskenlaskija-sulatejuusto.

Jamiela Ruotsalainen kertoo WillaSarkko -blogissaan vinkkinsä gluteenittoman lounaspiirakan tekoon. Piiras on täyttävä, eikä sitä Jamielan mukaan tarvitse syödä kokonaan, jollei ole aivan kiljuva nälkä.

Jamielan blogista löytyy ohje myös juustoisen ja gluteenittoman kantarellipiirakan tekoon.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Henri Pitkänen

henri.pitkanen@kaakonviestinta.fi

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.