Tilaajalle

Vuosien urakka vihdoin ohitse: Rantasalmelainen Inka-Elina, kerimäkeläinen Aku sekä parikkalalaiset Katariina ja Iines viettävät tuhansien muiden tapaan tänään ylioppilasjuhliaan — ”Opiskelijoiden oma vastuu opiskeluissa on lisääntynyt paljon, mikä tuo paineita”

Ylioppilaat jättävät tänään taakseen vuosien uurastuksen. Neljä ylioppilasta kertovat, miltä tuntuu jättää tutut kuviot ja kääntää katse tulevaan.

Timo Seppäläinen

Inka-Elina Kuokkaniemelle oboe on rakas instrumentti, jonka kanssa on tullut marssittua tihkusateessakin, hän kun on ollut  mukana kuviomarssiesityksissä. — Rantasalmi on aika ainutlaatuinen paikka siinä, että niin pienellä paikkakunnalla tehdään kuviomarssia. Se on ainutlaatuista Suomessa.
Inka-Elina Kuokkaniemelle oboe on rakas instrumentti, jonka kanssa on tullut marssittua tihkusateessakin, hän kun on ollut mukana kuviomarssiesityksissä. — Rantasalmi on aika ainutlaatuinen paikka siinä, että niin pienellä paikkakunnalla tehdään kuviomarssia. Se on ainutlaatuista Suomessa.

Uusien ylioppilaiden kevät on kulunut ensin uutterasti ylioppilaskokeisiin päntätessä, sitten kokeita ja niiden tuloksia jännittäessä. Kaikki kuitenkin huipentuu ylioppilaspäivään, jolloin hartaasti toivottu lakki painetaan päähän.

Kommentoidut