Tilaajalle

Sekasyöjille keittokirjan tehnyt Mika Remes suosittelee syömään herneen, ei vetämään sitä nenään – ”Suomen roolina on olla pisara meressä, mutta sitä tarvitaan”

Vastuullisuus ei tarkoita sitä, että pitäisi tehdä täyskäännös ravintonsa suhteen, ruokakirjailija huomauttaa.

Tiina Mutila

Ei joko tai vaan sekä että. Mika Remes kannustaa ihmisiä skarppaamaan sekäsyöntiä ja sitten uhraamaan ajatuksen vastuullisuudelle.
Ei joko tai vaan sekä että. Mika Remes kannustaa ihmisiä skarppaamaan sekäsyöntiä ja sitten uhraamaan ajatuksen vastuullisuudelle.

Ruoka menee ihmisten tunteisiin ennennäkemättömällä tavalla. Se saa aikuiset ihmiset puhumaan törkeyksiä, käyttäytymään typerästi ja raivoamaan sosiaalisessa mediassa. Kaikki vain siksi, että länsimaisen ihmisen pitäisi muuttaa elintapojaan koko maailman parhaaksi. Se harmittaa osaa ihmisiä kovasti. Tätä taustaa vasten on syntynyt keittokirja Sekaani (Readme, 2020).