Löytötavaroita tuodaan kesällä paljon – vain murto-osa päätyy takaisin omistajalleen

Aurinkolaseja, sateenvarjoja, koruja ja latureita löydetään eniten. Poliisin löytötavaratoimistoon on kuitenkin toimitettu esimerkiksi täytetty eläin.

Tuija Pauhu

Casinolle asiakkailta jää eniten latureita. Hotellinjohtaja Tiina Raninen kertoo, että omistajan löytäminen tekee suorastaan onnelliseksi, niin paljon tavaroita jää noutamatta. Meri Törmikoski (takana) on tullut lajittelemaan löytötavaroita.

Kesällä löytötavaroita tuodaan vilkkaasti. Kauppojen infopisteet täyttyvät aurinkolaseista, lippalakeista, koruista ja sadesäällä sateenvarjoista.
Savonlinnan Sokokselle tavaroita tuodaan useampia viikossa, heinäkuu on ruuhkaisinta aikaa.
– Tavaroita voitaisiin kysellä enemmänkin, suurin osa ei päädy takaisin omistajalleen, kertoo Sokoksen palveluneuvoja Tuula Pöllänen.

Petra Sundell

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet