Veli Liikasesta vihreiden kolmas varapuheenjohtaja

Maria Ohisalo ja Hanna Halmeenpää jatkavat.

Veli Liikanen sai kolmanneksi eniten ääniä varapuheenjohtajavaalissa. Maria Ohisalo ja Hanna Halmeenpää jatkavat varapuheenjohtajina.

Mikkeliläinen Veli Liikanen on valittu vihreiden kolmanneksi varapuheeenjohtajaksi puoluekokouksessa Tampereella. Liikanen sai kolmanneksi eniten ääniä varapuheenjohtajasta äänestettäessä.

Veli Liikanen on ollut neljä vuotta puoluehallituksen varajäsen.

Mari Koukkula

Hän on mikkeliläinen nuorisotutkija ja biologi, jonka vahvat sektorit ovat ilmasto- ja ympäristöasioissa sekä nuoriso- ja koulutuspolitiikassa. 38-vuotias Liikanen on vaikuttanut pitkään Mikkelin kuntapolitiikassa.

Hän on Mikkelistä kotoisin olevan Suomen Pankin pääjohtajan Erkki Liikasen veljenpoika.

Maria Ohisalo jatkaa vihreiden varapuheenjohtajana. Hän sai eniten ääniä varapuheenjohtajavaalissa. Myös Hanna Halmeenpää jatkaa varapuheenjohtajana.

Vihreiden puolusihteerinä jatkaa Lasse Miettinen.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.