Presidentti Niinistö Turun puukotuksista: "Järkyttävä ja raukkamainen teko"

Niinistön mukaan viranomaiset ja valtiojohto tekevät kaikkensa, jotta jokainen suomalainen voi olla ja voi tuntea olevansa turvassa.

Jukka Gröndahl

Presidentti Sauli Niinistö välitti osanottonsa puukotuksen uhreille, omaisille ja läheisille.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö pitää Turun perjantaisia puukotuksia järkyttävänä ja raukkamaisena tekona. Hän kommentoi asiaa tiedotteella.

— Turun iskut ovat järkyttävä ja raukkamainen teko. Haluan kaikkien suomalaisten puolesta esittää syvimmät osanottoni uhreille, heidän omaisilleen ja läheisilleen, Niinistö sanoo.

Kaksi kuoli ja kuusi loukkaantui, kun ulkomaalaistaustainen, nuorehko mies hyökkäsi puukon kanssa ihmisten kimppuun Turussa perjantaina iltapäivällä.

— Silmittömän väkivallanteon motiivit ja taustat ovat vielä selvittämättä. Selvää kuitenkin on, että isku koskettaa syvästi meitä kaikkia. Viranomaiset ja valtiojohto tekevät kaikkensa, jotta jokainen suomalainen voi olla ja voi tuntea olevansa turvassa.

Henri Pitkänen

henri.pitkanen@kaakonviestinta.fi

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.