Veturinkuljettajien mielenilmaus pysäyttää junaliikenteen alkuviikolla — hallituksen liikenne- ja omistajapolitiikkaa vastaan

Jo ostetut liput voi peruuttaa tai vaihtaa ilman kuluja.

Veturimiesten liitto pysäyttää junaliikenteen ensi maanantaina 14.8. klo 18 alkaen.

Kyseessä on mielenilmaus hallituksen liikenne- ja omistajapolitiikkaa vastaan. Liitto ei hyväksy rautateiden matkustajaliikenteen kilpailuttamistapaa ja siinä yhteydessä tapahtuvaa kansallisomaisuuden tuhoamista.

Mielenilmaus koskee kaikkia VR:n ja HSL:n lähijunia sekä VR:n kauko- ja tavarajunia.

Tiedot vaikutuksista täsmentyvät ja niistä tiedotetaan VR:n nettisivuilla.

Kuljettajat palaavat töihin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Junaliikenne pyritään käynnistämään normaalisti keskiviikkoaamuna 16.8.

Junaliikenteessä voi olla vielä tämän jälkeenkin parin päivän ajan muutoksia, kuten kalustomuutoksia ja mahdollisesti myös vuorojen perumisia. VR tiedottaa näistä nettisivuillaan.

Mielenilmauksen ajalle etukäteen ostetut VR:n liput voi kuluitta joko peruuttaa tai vaihtaa käytettäväksi toisena ajankohtana.

Korvaavat matkat tulee kuitenkin tehdä 31.10.2017 mennessä. Lisätietoja vr.fi:stä ja puhelinpalvelusta 0800 166 888 (maksuton).

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.