Teneriffalla Kanariansaarilla on koronakaranteenissa ainakin 20 suomalaismatkailijaa

Armi Suojanen

Kanariansarilta on löydetty Koronavirusta.
Kanariansarilta on löydetty Koronavirusta.

Teneriffalla Kanariansaarilla on uuden koronaviruksen vuoksi pantu karanteeniin hotelli, jossa on ainakin 20 suomalaismatkailijaa.

Viestintäpäällikkö Laura Aaltonen matkanjärjestäjä TUIsta kertoo STT:lle, että hotellissa on neljä heidän asiakastaan ja yhteensä kahdeksan pohjoismaalaista asiakasta. Aaltonen kertoi saaneensa karanteenista vahvistuksen paikallisviranomaisilta.

Aurinkomatkojen viestintävastaavan Mari Kanervan mukaan karanteeniin pannussa Costa Adeje Palace -hotellissa on 16 heidän asiakastaan. Kanervan mukaan Aurinkomatkat kerää parhaillaan lisää tietoja tilanteesta ja palaa asiaan myöhemmin iltapäivällä.

Karanteeniin asetetussa hotellissa asui italialaisturisti, jolla todettiin koronavirus. Hotellissa on yhteensä tuhatkunta asiakasta.

Toimitus kysyy:

Ovatko sinun matkasuunnitelmasi muuttuneet koronaviruksen takia? Oletko käynyt lähiaikoina alueilla, missä on tavattu koronavirusta, tai onko tuleva matkasi suuntautumassa esimerkiksi Pohjois-Italiaan tai Kanariansaarille? Millaisia ajatuksia koronaviruksen leviäminen herättää?

Kommentoi aihetta alla olevaan keskustelukenttään tai soita toimitukseen, puh. 050 387 0761 tai lähetä sähköpostia: tuottajat@ita-savo.fi.

Uusimmat uutiset