Mikkeliläinen Antti näki, kun puukotettua talutettiin ambulanssiin: ”Itsekin olisi voinut sattua ihan hyvin paikalle”

Paikalla on silminnäkijöiden mukaan ollut paniikin sijaan lähinnä hämmentynyt tunnelma.

Mikkeliläinen Antti Pajatsalo työskentelee Turun kauppatorin laidalla. Hän kertoo, että perjantaiset puukotukset kaupungin keskustassa ovat aiheuttaneet paniikin sijaan ennen kaikkea hämmennystä.

Pajatsalo sanoo, että hänen työpaikaltaan näkee torille hyvin. Aivan työpaikan alapuolella katutasossa naista oli puukotettu.

— Työkaverini näki tapauksen, ja itse tulin siihen vähän myöhemmin paikalle katsomaan. Olkapäähän puukotettua ulkomaalaistaustaista naista talutettiin ambulanssiin.

Hänen mukaansa paikalla ei ole ollut paniikkia.

— Ei mitään paniikkia, ennemminkin ihmettelevä ja hämmentynyt ilmapiiri, että mitä täällä oikein tapahtuu. Tori on tyhjennetty ja täällä on paljon ambulansseja ja poliiseja. Vettä on alkanut sataa, ja ihmisiä liikkuu jonkin verran töistä kotia kohti, Pajatsalo avaa paikan päältä.

Iltapäivän tapahtumat ovat säikäyttäneet.

— On totta kai sellainen pelästynyt fiilis, vaikka toisaalta täällä on kaikki nyt aivan rauhallista. Hyvin outo olo on sen suhteen, että tällaista voi tapahtua. Puutorilla oli tapahtunut myös puukotus, ja mulla on siellä autohallissa auto. Kävelen tuosta päivittäin, ja itsekin olisi voinut sattua ihan hyvin paikalle, Pajatsalo kertoo.

henri.pitkanen@kaakonviestinta.fi

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.