Savonlinnalaislähtöinen ex-jääkiekkoilija Ville Leinon yritys mukaan hotellibisnekseen — ”Kaikkia yhteistyön muotoja ei olla vielä päätetty, mutta ideoita on paljon”

Seppo Solmela

36-vuotias ex-kiekkoilija Ville Leino on tehnyt kiekkouransa jälkeen vakuuttavaa bisnestä yritysmaailmassa. Kuva kesältä 2017.
36-vuotias ex-kiekkoilija Ville Leino on tehnyt kiekkouransa jälkeen vakuuttavaa bisnestä yritysmaailmassa. Kuva kesältä 2017.

Folks Hotels Oy ja savonlinnalaislähtöisen entisen jääkiekkoilija Ville Leinon BilleBeino Clothing and Accessories Oy ovat solmineet osakkuussopimuksen, jonka myötä Billebeino ottaa ensi askeleensa hotelliliiketoimintaan, kertoo BilleBeino tiedotteessaan.

Folks Hotels Oy avaa ensimmäisen lifestyle-segmenttiin sijoittuvan hotellinsa kesällä 2020 Helsingin Vallilaan, entiselle VR:n Konepajalle saneerattaviin historiallisiin kiinteistöihin. Hotelliin rakentuu muun muassa 146 hotellihuonetta, ravintola, kattoterassi ja saunaosaston sekä Wellness Spa.

— Billebeinolla on kunnia tehdä yhteistyötä Folks Hotels Oy:n kanssa. Olemme todella innoissamme, emmekä malta odottaa projektin alkua. Billebeino tulee näkymään brändinä ympäri hotellia muun muassa erilaisten sisutuselementtien muodossa. Tulet siis spottaamaan Billebeinon vähän joka puolelta hotellia. Kaikkia yhteistyön muotoja ei olla vielä päätetty, mutta ideoita on paljon. Olen luvannut tuoda hotelliin myös uniikkia taidettani, Leino kertoo yrityksensä tiedotteessa.

Folks Hotels Oy on lisäksi sitoutunut Lahden Ranta-Kartanoon rakentuvan ”Ranta-Kartano Urban Resortin” hotelli- ja ravintolaliiketoiminnan operaattoriksi.

— Näemme Billebeinon kanssa alkavan yhteistyön erittäin mielenkiintoisena ja koko visiotamme vahvasti tukevana. Olen jo pidemmän aikaa seurannut ilolla erilaisia kollaboraatioita, joita Ville tiimeineen on tehnyt ja salaa toivonut, että tuo mahdollisuus tulisi vielä joskus meillekin – nyt se tuli, Folk Hotels Oy:n hotelliliiketoiminnan johtaja Aki Keskitalo toteaa tiedotteessa.

Folks Hotels Oy on lahtelainen hotelleihin ja konseptoituun asumiseen erikoistunut yritys.

billebeino-x-folks-2.jpg

Uusimmat uutiset