Useita ihmisiä puukotettu Turussa, poliisi ampui epäiltyä alavartaloon

Poliisi pyytää ihmisiä pysymään poissa Turun keskustan alueelta.

Marleena Liikkanen

Poliisi vahvistaa, että useita ihmisiä on puukotettu Turun keskustassa iltapäivällä.

Useita ihmisiä on puukotettu Turun keskustassa, vahvistaa Turun poliisi. Poliisi pyytää ihmisiä pysymään poissa alueelta. Lounais-Suomen poliisilaitos kertoo Twitterissä, että poliisi on ampunut yhtä epäiltyä tekijää alavartaloon.

Myös Itä-Uudenmaan poliisilaitos kertoo Twitterissä nostaneensa tapahtumien vuoksi valmiuttaan rautatieasemilla ja lentoasemalla. Poliisipartio on jalkautunut terminaaliin kohotetun valmiuden vuoksi.

Turun Sanomien mukaan Turun keskustassa on tapahtunut ainakin yksi puukotus ja useampia ihmisiä on liikenteessä teräaseiden ja pesäpallomailojen kanssa.

Turun Sanomien tietojen mukaan ainakin yhtä ihmistä on puukotettu. Ylen mukaan maassa makaa ruumis, joka on peitetty.

Turun Sanomien saamien silminnäkijähavaintojen mukaan kolme miestä juoksi pesäpallomailojen näköisten astaloiden kanssa. Tekijät pakenivat Kauppiaskatua ylös Maariankadun suuntaan.

Tapahtumien kulkua seurataan. Lue juttu Helsingin Sanomien sivuilta.

HS

henri.pitkanen@kaakonviestinta.fi

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.