Johanna Debreczeni laulaa joulusta ja isänmaasta

Isänmaallinen joulukonsertti kerää varoja vanhus- ja nuorisotyöhön, asialla Lions Club.

Johanna Debreczeni laulaa 5.12. Savonlinnan Tuomiokirkossa nuorten ja vanhusten hyväksi.

Vuoden 2004 tangokuninkaallinen Johanna Debreczeni tulkitsee isänmaallisia ja jouluisia lauluja perinteisessä joulukonsertissa Savonlinnan Tuomiokirkossa itsenäisyyspäivän aattona 5. joulukuuta.

Nykyisin Tampereella asuvalla Johannalla on takana satoja keikkoja, menestystä kilpailuissa ja useita konserttikiertueita. Hän on taidokas laulaja ja musiikin moniosaaja. Laulun lisäksi rakkaimpiin harrastuksiin kuuluu teatteri ja näytteleminen.

Johannan levytykset ovat niittäneet menestystä. Hän on esimerkiksi levyttänyt albumit

Parempaa ja Lanteet kertovat sen, jotka ovat olleet suosittuja heti julkaisusta lähtien.

Singlejulkaisuista Teemme toisemme paremmiksi nousi suoraan sijalle kaksi Yle Radio Suomen soitetuimpien listalla. Uusimpia singlejulkaisuja ovat

Aika sulkee ympyrän ja Yksi rakkauden yö.

Johanna Debreczeni pitää kirkossa laulamisesta.

— Kirkossa on aina ihana tunnelma, varsinkin joulunaikaan. Nautin suunnattomasti kirkkojen akustiikasta, kertoo Johanna.

— Rakkaita joululauluja on paljon, ehkä niistä rakkain on Sylvian joululaulu.

Itsenäisyyspäivän aaton konsertissa kuullaan perinteisiä joululauluja sekä muutamia uudempia joululaulujen helmiä.

Isänmaallisuus on konsertin toinen teema.

— Minulle isänmaallisuus merkitsee vapautta. Saamme elää vapaassa maassa. Kunnioitan sotiemme veteraaneja äärettömän paljon, sanoo Johanna Debreczeni.

Kun häneltä kysytään mikä isänmaallisista lauluista on sinulle rakkain, vastaa hän, että tietenkin Satumaa. Lopuksi hän vielä kertoo, että on hienoa päästä konsertoimaan Savonlinnaan.

Isänmaallisen joulukonsertin järjestäjän tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Savonlinnan vanhus- ja nuorisotyöhön. Konsertin järjestää Lions Club Savonlinna/Sääminki.

Luetuimmat

Kommentoidut