"On ehkä mukavampi soittaa orkesterin kanssa kuin yksin. Jos tekee vahingossa jonkun lyöntivirheen, niin sitä ei yleisö niin helposti kuule."

Savonlinnan orkesterin kevään ensimmäinen konsertti on Nuorten solistien konsertti. Vaikka kaikilla jalat eivät yllä flyygelin pedaljille, soittovuosia saattaa olla takana montakin.

Minna-Liisa Riestola

Savonlinnan musiikki- ja tanssiopiston oppilaat esittäytyvät Savonlinnan orkesterin solisteina. Yksi solisteista on 16-vuotias alttoviulisti Mimosa Korhonen, joka on soittanut viulua 14 vuotta eli aloitti viulunsoiton siis alle kaksivuotiaana. Mimosa Korhonen on soittanut Savonlinnan orkesterissa, jossa soittaa myös hänen äitinsä alttoviulisti, musiikkipedagogi Katja Inkala.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet