Taivaanrannan maalari -näyttely Punkaharjun kirjastossa

Marja Ilolan taidetta on nähtävillä Punkaharjun kirjastolla elokuun loppuun asti. Kuvassa Sumu hälvenee -teos.

Marja Ilola: Sumu hälvenee
Marja Ilola: Sumu hälvenee

Punkaharjun kirjastossa on esillä Marja Ilolan Taivaanrannan maalari -näyttely. Esillä on 16 akvarellimaalausta ja yksi kuvakudos. Maalausten pääasiallisena aihealueena on maisemat ja taivaanranta.

— Osa maalauksista kuvaa hämmästyttävää aurinkoa, joka laskiessaan muuttaa maiseman värit punaisesta ja oranssista kirkkaaseen violettiin. Toinen aihealue, taivaanrantaa kuvaavista töistä, havainnollistaa aamu-usvan unenomaista kulkua peltojen yllä, Ilola kertoo.

Kaikki maisemamaalaukset on maalattu tänä vuonna. Poikkeuksena näyttelyssä on kolme koloristista asetelmaa sekä samaa aihepiiriä oleva gobeliini.

Marja Ilola on pitänyt vuosina 1994-2016 lukuisia näyttelyjä. Vesivärimaalusten ohella näytteillä on ollut myös grafiikkaa sekä gobeliineja. Punkaharjun kirjastossa Ilola esittelee töitään nyt kuudetta kertaa.

Näyttely on avoinna elokuun loppuun asti kirjaston aukioloaikoina.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.