Luontoelokuvafestareilla kävijäennätys: intoa riittää jo ensi vuoteen

Savonlinnan luontoelokuvafestivaali (SINFF) teki viikonloppuna kävijäennätyksen.

Antti Varonen

Luontoelokuvafestivaalien festivaalijohtaja Annakaisa Vänttinen oli erittäinen tyytyväinen onnistuneeseen elokuvaviikonloppuun.

Savonlinnan luontoelokuvafestivaali (SINFF) teki viikonloppuna kävijäennätyksen. Elokuvia kävi kolmen festivaalipäivän aikana katsomassa reilu 2500 kävijää, mikä on reilu 400 enemmän kuin aiemmin.

Jo lauantaina kesken festivaaliviikonlopun festivaalijohtaja Annakaisa Vänttinen uskalsi arvioida, että SINFF-tapahtumasta on tullut Savonlinnaan jatkossakin vuosittain toistuva festivaali.

Antti Varonen

Viikonlopun päätteeksi jatko oli selvää.
— Tapahtuma sujui hyvin ja tulevaisuus näyttää valoisalta. Osasimme vähän odottaakin, että ihmiset löytävät meidät. Pian apurahahakemuksia laitetaan taas menemään ensi vuodelle.

Järjestäjät haluavat tuoda tapahtumaan joka vuosi jotain uutta. Tänä vuonna uutta olivat esimerkiksi metsänäytös ja näytökset Kisalinnassa.
— Tulevaisuudessa haluamme säilyttää Kisalinnan paikkana, jos se vain on mahdollista.

Intoa järjestäjillä riittää ja talkoolaiset ovat valmiina jo ensi vuoteen. Järjestäjät ovat pohtineet, jos tapahtumaa voisi pidentää. Vielä ensi vuonna ei kuitenkaan ole sen aika, mutta ehkä joskus.

Iida Kekäle

Iida Kekäle

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.