Katso video: Puruvesi Popissa nautitaan festaritunnelmasta — Kilpisjärveläinen Juho Aikio tuli Kerimäelle Viikatteen ja Kotiteollisuuden perässä

Soila Puurtinen

Hilla Turtiainen tuli piipahtamaan Puruvesi Popissa vanhempiensa Sannan ja Antin kanssa.
Hilla Turtiainen tuli piipahtamaan Puruvesi Popissa vanhempiensa Sannan ja Antin kanssa.

Kulttuuriyhdistys Keiku ry:n jälleen järjestämä Puruvesi Pop houkutteli tänä vuonna Kerimäen sirkusalueen täyteen ihmisiä jo varhaisessa vaiheessa. 

Päälavan permanto alkoi täyttyä jo kättelyssä paikallisen Enter Ranan esityksen aikana, ja heidän jälkeensä esiintyneen kouvolalaisen rockyhtye Viikaten vuorolla sekä permanto että anniskelualue vilisivät festivaalikansaa.

Viikate aloittaa keikkakesänsä Puruvedeltä.

— Kesämme alkaa nyt, totesi yhtyeen laulaja Kaarle Viikate mikkiin.

Pikku-Hillakin festareille

Festivaalit houkuttelivat paikallisen Turtiaisen perheen paikalle. Isä Antti, äiti Sanna ja heidän tyttärensä Hilla seurasivat Viikatetta iloisesti jammaillen. 

— Tulin katsomaan erityisesti Kotiteollisuutta. Vien kyllä Hillan ensin isovanhempiensa luokse, toteaa Antti Turtiainen.

Päälavan lisäksi festivaalien telttalavalla yleisöä ovat viihdyttäneet Varjonkantaja, sekä Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet.

Soila Puurtinen

Juho Aikio tuli Kerimäelle Viikatteen ja Kotiteollisuuden keikkojen perässä.

Martikaisen keikkaa seuraamassa oli kilpisjärveläinen Juho Aikio. Hän oli käymässä Kerimäellä ensisijaisesti Viikatteen ja Kotiteollisuuden perässä, ja on nauttinut tunnelmasta.

Lisäksi telttalavan lähistöllä illasta nauttimassa olivat helsinkiläiset Emil Palm ja Anna-Mari Kovero

— Minulla asuu sukua tällä seudulla, olen itse festivaaleilla toista vuotta. Tänään tulin Kotiteollisuutta katsomaan, huomenna houkuttelee Neljänsuoran näkeminen, kertoo Palm.

Puruvesi Popin perjantain päättävät FireProven, Kotiteollisuus ja Stam1na.

Soila Puurtinen

Puruvesi Pop lauantaina

Kello 17.30 Portit avautuvat
Kello 18.00 Paula Koivuniemi
Kello 19.00 SteelRollers
Kello 20.00 Abreu
Kello 21.00 Mäkki
Kello 22.00 Neljänsuora
Kello 23.00 Lipsaset
Kello 00.15 Roope Salminen & Koirat

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Kommentoidut