Savonlinnan uuden festarin ohjelma valmistui — Kaija Koo ja Kauriinmetsästäjät täydentävät St. Olaf Summerfestin ohjelmistoa kesäkuussa

St. Olaf Summerfest julkaisi keskiviikkona Facebook-sivuillaan loput tapahtuman esiintyjät.

Risto Hämäläinen

Huippusuosittu Kaija Koo esiintyy kesäkuussa Savonlinnassa.
Huippusuosittu Kaija Koo esiintyy kesäkuussa Savonlinnassa.

Savonlinnassa 8.—9. kesäkuuta ensimmäistä kertaa järjestettävä St. Olaf Summerfest -festivaali julkisti keskiviikkona uusia esiintyjiä.

Aiemmin julkistettujen Jenni Vartiaisen, JVG:n, Pete Parkkosen ja Neon2-yhtyeen rinnalle festivaaleille saapuu esiintymään laulaja Kaija Koo ja elektropopduo Kauriinmetsästäjät.

Kaija Koo on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä laulajista. Nainen tunnetaan vuosien varrelta muun muassa kappaleistaan Kuka keksi rakkauden, Tinakenkätyttö ja Vapaa.

Kaija Koo julkaisi esikoisalbuminsa Kun savukkeet on loppuneet jo vuonna 1986. Tuorein albumi Sinun naisesi julkaistiin vuonna 2016.

Kauriinmetsästäjät Heikki Petrellin ja Tuomas Kaitasen muodostama elektropopduo. Kaksikon esikoisingle Oisit vaan sanonu nousi julkistuksen jälkeen keväällä 2016 Spotifyn viraalilistan ykköseksi ja piti myös YleX-radiokanavan Himotuimmat-listan kärkipaikkaa usean viikon ajan.

Tapahtuman järjestää Osuuskauppa Suur-Savo.

St. Olaf Summerfest Savonlinnan Kirkkopuiston kentällä 8.—9.6.2018. Lippuja tapahtumaan myy Lippu.fi.

St. Olaf Summerfestin esiintyjät

Perjantai 8. kesäkuuta

Pete Parkkonen
Jenni Vartiainen
Kaija Koo

Lauantai 9. kesäkuuta

Kauriinmetsästäjät
Neon2
JVG