Asa ja bändi testaavat tänään Kulttuurikellarin tilan ja atmosfäärin

Kiireinen artisti käy näyttämässä oopperakaupungissa, miten Asa & Band rokkaa, funkkaa, pulputtaa, kolisee ja raapii. Erityistunnelman iltaan luo Savonlinnan Kulttuurikellarin kotoisa sali.

Hyinen heinäkuun ilta muuttuu kuumaksi ja kiihkeäksi, kun tämä porukka esiintyy perjantaina Kulttuurikellarilla.
Hyinen heinäkuun ilta muuttuu kuumaksi ja kiihkeäksi, kun tämä porukka esiintyy perjantaina Kulttuurikellarilla.

Rap-artisti Asa on alusta asti kulkenut omia polkujaan. Viime vuosina keikat ovat kulkeneet ääripäästä toiseen, Jätkäjätkien maksimalistisesta karnevaalista riisuttuihin, DJ Polarsoulin kanssa heitettyihin duovetoihin.

Nyt soundin keskiössä ovat livesoittimet ja Asan runolaulua tukee kokoonpano, jossa jokaisen jäsenen rooli on suurempi ja näkyvämpi. Asa & Band koostuu tutuista, Asan kanssa useissa eri projekteissa soittaneista ja muissakin yhteyksissä ansioituneista muusikoista.

Bändi yhdistelee mandoliinin helinää rumpukoneiden paukkeeseen sekä levyjen rahinaan ja Tarzan-huutoihin. Se on osa luonnollista jatkumoa ja aivan oma juttunsa.

Asa ja band aloittavat keikkansa Savonlinnan Kulttuurikellarilla tänään perjantaina kello 21. Paikalle kannattaa tulla kuitenkin ajoissa. Lippuja on myyty runsaasti jo etukäteen, mutta paikan päälläkin niitä on vielä tarjolla. Liput maksavat 18 euroa.