Elastinen tänään keikalla Tuunaansaaren luolastossa — vielä saa lippuja!

Elastinen eli Kimmo Laiho tunnetaan energisenä esiintyjänä. 

Paikallisen tapahtumajärjestäjä Luola Eventsin konsertit Tuunaansaaren luolastossa saavat tänään lauantai-iltana jatkoa, kun Kalliosalin lavalle nousee supersuosioon noussut suomalaisräppäri Elastinen.

Suuren yleisön suosikiksi Elastinen nousi viimeistään silloin, kun mies oli mukana Vain Elämää -televisiosarjan kolmannella tuotantokaudella syksyllä 2014.

37-vuotias laulaja tunnetaan muun muassa hiteistään Eteen ja ylös, Oota mua (ft. Johanna Kurkela), Supervoimii sekä Anna Soida.

Ennen soolouraansa Elastinen muistetaan Fintelligens-yhtyeen jäsenenä. Yhtyeessä hän teki musiikkia ja esiintyi yhdessä Iso H:n kanssa.

Fintelligens muistetaan muun muassa kappaleista Kaikki peliin, Sori ja Mikä boogie.

Tänä vuonna Fintelligens teki pienimuotoisen comebackin, kun rapkaksikko julkaisi uuden biisin nimeltään Kivijalka.

Vielä saa lippuja

Elastisen lauantai-illan Punkaharjun konserttiin on saatavilla vielä hyvin lippuja. Konsertti alkaa kello 20. Lippujen myynti netissä päättyy kello 18.30.

Lippuja voi osaa netistä täältä.

Kalliosalissa on ikärajatonta aluetta parvella ja permanto on jätetty aikuisille anniskelualueeksi.

Loppuvuoden aikana Kalliosalissa on vielä useita konsertteja, kun 8. marraskuuta lavalle nousee Leevi and The Leavingsin tunnelmissa Leavings-Orkesteri plays Leevi And The Leavings solisteina Jouni Hynynen, Siiri Nordin ja Jarkko Martikainen.

17. marraskuuta Luolassa vietetään pikkujouluja letkeää rapvaikutteista reggaeta soittavan Kuningasidean sekä Jouni Aslak & Nousukauden lapset-yhtyeen tahtiin.

1. joulukuuta lavalle nousee Anssi Kela.

Elastinen Tuunaansaaren luolaston Kalliosalissa lauantaina 27.10. kello 20. Tapahtuman järjestää Luola Events.

Luetuimmat

Kommentoidut