Kulttuurifanilla on kiivas viikonloppu: Jaakko Teppo -musikaalin viimeiset vedot, Kulttuurikellarin keikkaputki, ympäryskunnissakin tapahtuu

Viikonlopun tienoo tarjoaa Savonlinnan seudulle hurjasti tapahtumia ja kahdet jäähyväiset: Jaakko Teppo -musikaali loppuu lauantaina ja Dr Funk and Stain -bändin toiminta perjantain jäähyväiskeikkaan. Luvassa musiikkisatua, jazzia, klassista, gospelia...

Soila Puurtinen

Vielä kolme kertaa on mahdollista käydä katsomassa Ruikonperän nuorisonseurantalon menoa ja kuulla Jaakko Tepon mehevää musiikkia. Savonlinnan teatterin hulppea suosikkumusikaali on lauantai-iltana viimeistä kertaa.
Vielä kolme kertaa on mahdollista käydä katsomassa Ruikonperän nuorisonseurantalon menoa ja kuulla Jaakko Tepon mehevää musiikkia. Savonlinnan teatterin hulppea suosikkumusikaali on lauantai-iltana viimeistä kertaa.

Savonlinnan seudun viikonvaihteen tienoo tarjoaa musiikin ja teatterin ystävällä yllin kyllin ilonaiheita. Nyt kannattaa olla tarkkana, jottei mikään jännä mene sivu suun. Luvassa on jopa kahdet jäähyväiset.

Olethan jo nähnyt Savonlinnan teatterissa syksystä saakka pyörineen Jaakko Teppo -musikaalin? Jos et, niin pidä ihmeessä kiirettä. Musikaalin viimeinen esitys on lauantai-iltana. Sen jälkeen puretaan musikaalin romppeet pois ja annetaan tilaa Kuin ensimmäistä päivää -näytelmälle.

Jaakko Tepon ehtii nähdä vielä perjantai-iltana ja lauantaina päivä- ja iltanäytöksissä.

Mattimyöhäisillä on vielä perjantaina mahdollisuus kuulla Savonlinna-kvartetin Slaavilaista hehkua -konsertti: kolmen konsertin kiertue on päätepisteessä, Punkaharjun seurakuntatalossa. Siellä soivat romantiikkaa hehkuvat sävelet perjantain iloksi.

Kulttuurikellarissa on käynnissä tiistaihin kestävä keikkaputki, ja vielä ensi keskiviikkona soi kellarin ravintolassa live-kannelmusiikki:

Perjantai-iltana on luvassa jäähyväiset: lääkäripitoinen bilebändi Dr Funk and Stain pistää pillit pussiin, mutta vetää perjantaina vielä jäähyväiskeikan.

Lauantaina tarjoaa tyylikäs Barlast uutta ja yllättävää folkjazzmusiikkia.

Sunnuntaina täyttyy kellari romanttisista sävelmistä. Sopraano Eilamaria Leskinen ja pianotaituri Jouni Somero tarjoilevat iltapäivän ratoksi romanttisia lauluja, tarinoita ja upeita pianosooloja. Konsertin yksi teema on Miliza Korjus, nainen, jonka tunnetuin kappale on Warum?

Maanantaina valtaa kellarin Signe, runoista ammentava jazz-yhtye, jossa soivat neljä lauluääntä sekä kontrabasso.

Tiistaina on lasten vuoro: ihana Uppo-Nalle unelmoi -musiikkisatu palaa syntysijoilleen ja Savonlinnaan.

Sunnuntaina voi myös käydä katsomassa Kulennoisten nuorisoseuran kansannäytelmän Kilpakosijat, ja Uppo-Nalle unelmoi ilahduttaa Rantasalmella.

Lisäksi seurakunta tarjoaa maanantai-iltana varsinaisen helmen: kolmen kuoron Gospel-konsertti Seurakuntakeskuksen salissa, esiintyjinä Savonlinnan Gospelkuoro, lapsikuoro Loiske ja Tuikut. Johtajina Minna Malinen ja Maria Padatsu, säestäjänä kolme miehen bändi.

Sanooko joku vielä, että Savonlinnassa ei tapahdu mitään talvikautena?

Luetuimmat

Kommentoidut