Jätätkö vastaamatta puhelimeen, kun tuntematon numero soittaa? — Vastaa Itä-Savon kyselyyn puhelimen käytöstä!

Onko tapasi soittaa puheluja ja vastata puheluihin muuttunut älypuhelinaikana?

Lankapuhelinten aikaan kaikki puhelut tulivat tuntemattomasta numerosta.
Lankapuhelinten aikaan kaikki puhelut tulivat tuntemattomasta numerosta.

Onko tapasi soittaa puheluja ja vastata puheluihin muuttunut älypuhelinaikana?

Älypuhelinten myötä erilaisten viestimiskanavien määrä on kasvanut. Varsinaisen puhelimella soittamisen lisäksi ihmisiin saa yhteyden paitsi tekstarilla, myös esimerkiksi Whatsapp- tai Messenger-viestillä tai sähköpostilla.

Suunnittelemme juttua siitä, millaista puhelimen käyttö soittotarkoituksessa nykyisin on: onko puheluiden soittamisesta ja vastaamisesta tullut harvinaisempaa?

Jätätkö jopa kokonaan vastaamatta, jos soittajan numero on sinulle vieras? Onko puhelimella soittaminen mielestäsi jopa epäkohteliasta?

Pääset vastaamaan kyselyyn täältä.

Etsimme juttuun myös haastateltavia. Jos puhelimeen vastaaminen ja soittaminen on sinulle epämieluisaa, ja haluat kertoa kokemuksistasi, lähetä sähköpostia osoitteeseen uutiset@ita-savo.fi tai Whatsapp-viestiä numeroon 050 387 0761.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut