Kulttuurikellarin ravintolassa alkavat open mic -illat ja kansanmusiikkijamit

Savonlinnan syksyyn ja tapahtumatarjontaan tulee aimo annos väriä kun vapaamuotoiset ja vapaapääsyiset klubit alkavat Kulttuurikellarin ravintolassa.

Soila Puurtinen

 Kulttuurikellarin ravintolatilasta löytyvät valmiiksi mikitetty akustinen kitara, piano ja äänentoistolaitteet. Omia soittimia saa myös tuoda mukanaan. Kuvituskuva.
Kulttuurikellarin ravintolatilasta löytyvät valmiiksi mikitetty akustinen kitara, piano ja äänentoistolaitteet. Omia soittimia saa myös tuoda mukanaan. Kuvituskuva.

Löytyykö sinulta pöytälaatikosta lauluja, sävellyksiä tai runoja, joita et ole pitkään aikaan tai ikinä esittänyt julkisesti? Niko Taskisen isännöimä Omatekonen Klubi aloittaa keskiviikkona 30. lokakuuta. Omatekonen Klubi on open mic eli lava on vapaa -periaatteella toimiva tapahtuma, missä kuka tahansa pääsee esittämään itse tehtyä musiikkia tai runoutta yleisön edessä. Jokaisena klubi-iltana lavalle saa nousta noin kymmenen ennakkoon ilmoittautunutta runoilijaa, artistia tai pientä kokoonpanoa.

Klubi-iltoina Kulttuurikellarin ravintolatilasta löytyvät valmiiksi mikitetty akustinen kitara, piano ja äänentoistolaitteet. Omia soittimia saa myös tuoda mukanaan.

Omatekoselle Klubille on kaikille vapaa pääsy, tulitpa kuuntelemaan tai soittamaan. Omatekosen Klubin järjestää Kellarin ravintola yhteistyössä Soitinkulman ja illan isännän, Niko Taskisen kanssa.

Kulttuurikellarin kansanmusiikkijamit palauttaa kaivattua kansanmusiikkikulttuuria Savonlinnaan marraskuusta alkaen

Kulttuurikellarin kansanmusiikkijamit palauttaa kaivattua kansanmusiikkikulttuuria Savonlinnaan marraskuusta alkaen- Kulttuurikellarin kansanmusiikkijamit on matalan kynnyksen jamitoimintaa, joka tuo yhteisten biisien äärelle kaikki kansanmusiikista kiinnostuneet soittajat ja laulajat. Ensimmäiset jamit pidetään tiistaina 5. marraskuuta.

Kulttuurikellarin ravintolassa voi osallistua jameihin millä tahansa soittimella tai laulaen mistä lähtökohdasta vain. Oma soitin kannattaa tietysti tuoda mukanaan. Yhteistä soitto- ja lauluohjelmistoa kerrytetään tarkoitusta varten perustetussa Facebook-ryhmässä, mutta voit myös ehdottaa suosikkikansanmusiikkikappaleitasi tai halutessasi vaikka ilmoittautua seuraavien jamien vetäjäksi. Ensimmäisen illan emäntinä toimivat Pirttisalo, Susitaival ja Rask.

Kulttuurikellarin kansanmusiikkijameihin on kaikille vapaa pääsy ja soittajille aina juomat sopuhintaan. Jatkoa luvassa, jos ja kun innostusta löytyy!

Ehdota omaa tapahtumaa!

Kulttuurikellari on inspiroinut monia toteuttamaan Savonlinnassa aiemmin mahdottomalta tuntuvia tapahtumakonsepteja. Kellarin ravintolatila mahdollistaa vapaamuotoisen ja maltillisen kokoisen tapahtumatoiminnan. Paikalla on tähän mennessä järjestetty muun muassa Taikkarin treeniklubia, käsityötreffejä, pieniä satunnaisia konsertteja ja jameja sekä kirjanjulkaisu- ja näyttelynavajaistilaisuuksia. Jos sinulla on idea jonka haluat toteuttaa, ota yhteyttä Kulttuurikellari-yhdistykseen tai Kellarin ravintolaan.

Omatekonen Klubi keskiviikkona 30.10 kello 19 alkaen. Ilmoittautuminen ja tiedustelut numerosta 044 2987 544.

Kansanmusiikkijamit tiistaina 5.11. kello 19 alkaen. Tiedustelut Facebook-ryhmässä Kulttuurikellarin kansanmusiikkijamit tai katri.susitaival@gmail.com.

Kommentoidut