Laura Voutilaisen kiertue starttaa Savonlinnassa ja jatkaa sitten vain suurimpiin kaupunkeihin

Miks ei -kiertuetta on odotettu: Voutilaisen edellinen kiertue oli vuonna 2007.

Laura Vuotilainen aloittaa odotetun kiertueensa sunnuntaina Savonlinnasta.

Laura Voutilaisen Miks ei -konserttikiertue starttaa sunnuntai-iltana Savonlinnasalissa. Kiertue jatkuu Savonlinnasta Tampereelle, Helsinkiin, Turkuun ja Lahteen. Nimi viittaa Vuotilaisen 13:een studioalbumiin, joka ilmestyi kesäkuussa.

Laura on julkaissut useita kulta- ja platina-albumeita. Hänet on palkittu kahdesti (1994 ja 1996) vuoden naissolistina Emma Gaalassa. Tämän lisäksi hänet on palkittu Vuoden naisartistina Iskelmä Gaalassa vuonna 2008 ja Iskelmä-Finlandia palkinnolla vuonna 2010.

Laura tunnetaan muun muassa sellaisista hittikappaleista kuin Kerran, En mielestäin sua saa, Kyynelvirta sekä Addicted To You, joka oli Suomen edustuskappale Tallinnan euroviisuissa vuonna 2002. Euroviisufanien kansainvälisessä äänestyksessä ”Addicted To You” valittiin kilpailun parhaaksi lauluksi.

Yli 20 vuotta läpimurrosta

Läpimurtonsa Laura teki tammikuussa 1994, jolloin hänen esikoisalbuminsa Laura Voutilainen julkaistiin. Albumi nousi Suomen viralliselle albumilistalle ja pysyi siellä käytännöllisesti katsoen läpi koko vuoden.

Vuosien saatossa kunnianhimoisesta, sitkeästi itseään kouluttavasta Laurasta on kehittynyt monipuolinen ja tyylitajuinen laulusolisti, viihdyttäjä ja estraditaiteilija.

Voutilainen osallistui Tanssii tähtien kanssa –ohjelmaan syksyllä 2010. Kisassa hän tanssi yhdessä Marko Keräsen kanssa, ja pari sijoittui toiseksi.

Lauran omaa konserttikiertuetta on jo odotettu ja toivottu. Edellisen kerran  Voutilainen nähtiin kiertueella syksyllä 2007, jolloin hän matkasi ympäri Suomea Lauran Parhaat –nimisen kiertueen merkeissä.

Vain elämää –ohjelmassa Laura esiintyi viime keväänä yhdessä Petran, Irinan, Nikke Ankaran, Robinin, Olli Lindholmin ja Samu Haberin kanssa.

Laura Voutilaisen Miks ei -konsertti Savonlinnasalissa 26.11. klo 19.

Luetuimmat

Kommentoidut