Disco palasi tauolta ja keikkaili laulajan kotipaikkakunnalla Puruvesi Popissa

Disco esiintyi lauantaina Puruvesi Popissa. Yhtye palasi keikkatauolta.

Laulaja Aki Eronen keikkaili Disco-bändinsä kanssa Kerimäellä.
Laulaja Aki Eronen keikkaili Disco-bändinsä kanssa Kerimäellä.

Laulaja Aki Eronen esiintyi Disco-yhtyeineen lauantaina päälavalla Puruvesi Popissa. Paikkakunnalla varttunut Eronen muutti aikoinaan Kerimäelle aloittaessaan ekaluokan. Hän kävi Savonlinnan Taidelukion, jonka jälkeen Disco syntyi. Muut bändin pojat ovat kotoisin Punkaharjulta, Savonlinnasta, Enonkoskelta ja Joensuusta.

Eronen on lentänyt työkseen Finnairilla lähes 10 vuotta. Hän lentää niin Euroopan, Aasian kuin Amerikan reittejä.
— Olen todella onnekas, kun saan työskennellä kahdessa lapsuuden haaveammatissani, lentäjänä ja muusikkona. Lentäminen on hyvää vastapainoa musiikille ja musiikki taas lentämiselle.

Koska Erosella ja muilla bändin jäsenillä on toinen päätyö, uusia biisejä ei ehdi valmistua kovin usein. Uutta materiaalia on kuitenkin olemassa.
Bändi on palannut pitkältä tauolta, ja viime keskiviikkona julkaistiin heidän uusi singlensä Jos sä lähdet. Bändi soitti sen nyt ensimmäisen kerran livenä.
— Albumin mörkö ei ole enää läsnä musiikkibisneksessä. Biisikeskeisyys on tätä päivää. Toisaalta se helpottaa, kun olemme pääosin kiinni muualla.

Eronen ei ehdi tällä kertaa jäämään pidemmäksi aikaa Kerimäelle. Vanhempi tytär aloitti juuri ekaluokalla ja sen vuoksi pitää kiirehtiä takaisin Helsinkiin.

Tanja Seppänen