Kulttuurikellarilla kuumottelee taas — Kuumia aaltoja saa kolme lisäesitystä

Yleisöä ihastuttanut esitys tarjoaa jälleen hersyvää naurua. Hyppää mukaan kuumien naisten ja karaoken vietäväksi!

Antti Tolvanen

Kuumia aaltoja -karaokenäytelmän päärooleissa hehkuvat Maarit Honkanen (vas.) ja Marjo Välimäki.
Kuumia aaltoja -karaokenäytelmän päärooleissa hehkuvat Maarit Honkanen (vas.) ja Marjo Välimäki.

Viime talvena katsojia ihastuttanut Kuumia aaltoja -karaokenäytelmä palaa Kulttuurikellarille kolmen lisänäytöksen voimin. Anne Prokofjeffin käsikirjoittama ja Ritva Söderströmin ohjaama musiikkikomedia kertoo karaokesta, kuumista aalloista, eroista, aikuisista naisista ja mokailun lahjasta.

Rooleissa nähdään Marjo Välimäki ja Maarit Honkanen, jotka esittävät kahta karaokebaarissa tapaavaa Annea. Lavalla esiintyy myös Antti Tolvanen. Yleisöllä on mahdollisuus osallistua lauluihin.

Itä-Savo kirjoitti teatteriarviossaan 26.11.2018 esityksestä näin: ”Kun elämän käänteitä katsoo iloisesti drinkkilasin läpi ja kun siitä kertovat lörpöttelevät, hieman juopuneet, rempseät daamit, syntyy komedia, jota katsoessa ainakin naiskatsoja huokaa usein: just noin.”

Kuumia aaltoja on niittänyt tänä vuonna mainetta myös valtakunnallisesti. Esitys valittiin 46. Harrastajateatterikesä-festivaalin ohjelmistoon 16.-18.8. ja Itämerellä seilaavaan Teatterilaivaan 13.-14.9.

Kuumia aaltoja Savonlinnan Kulttuurikellarilla sunnuntaina 1.9. kello 14, perjantaina 6.9. kello 18 ja lauantaina 7.9. kello 14. Lisätietoja löytyy täältä.

Uusimmat uutiset

Kommentoidut