Tuotekehittelyä Sulkavan korvessa

Tekstiilitaiteilija Riikka Kaartilanmäki Sulkavalta sai Rantasalmen rahastosta 24 000 euron eli yksivuotisen apurahan.

Muotoilija, tekstiilitaiteilija Riikka Kaartilanmäki Sulkavalta sai Rantasalmen rahastosta 24 000 euron eli yksivuotisen apurahan sisustustekstiilimalliston suunnitteluun ja kansainvälisille sisustusalan messuille osallistumiseen.
— Tämä on mahtava asia. Saa jonkinlaisen perustulon, joka vapauttaa ajattelua ideoimiseen ja uuteen ajatteluun. Jos on jatkuva stressi, eivät uudet ajatukset kypsy.
Kaartilanmäki haluaa uudistaa tuotevalikoimaansa ja tutkia tuotteiden kansainvälisiä markkinoita.
— Nykyään on mahdollista asua vaikka Sulkavan korvessa ja tehdä kansainvälistä uraa. Minä tarvitsen paljon yksinäisyyttä ja rauhaa, aikaa antaa asioiden hautua. Siksi Sulkava on paras paikka.
— Tällainen apuraha näyttää myös, että joku haluaa tukea työtäni ja uskoo siihen, että näillä tuotteilla on arvoa ja merkitystä.

Anniina Jeskanen

Anniina Jeskanen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.