Savonlinnalainen Trees-yhtye julkaisee kasetin luontoelokuvafestivaalin festivaaliklubilla

Trees-yhtyeen The Closing Autumn - kasetin kappaleet julkaistaan ainoastaan kasettiformaatissa.

Trees-yhtyeen The Closing Autumn - kasetin kappaleet julkaistaan ainoastaan kasettiformaatissa.

Savonlinnalainen Trees-yhtye julkaisee The Closing Autumn -nimisen neljä kappaletta sisältävän kasetin tänään. Kasetti julkaistaan lauantaina pidettävällä Savonlinnan kansainvälisten luontoelokuvajuhlien festariklubilla Bar Happytimessa. Treesin kanssa klubille esiintyy Muuan Mies.

Kasetin neljä kappaletta kertovat rakastavaisista, luopumisesta sekä ilosta ja surusta. Yhtyeen harjoitustilassa nauhoitetut ja kasetille valitut kappaleet tuovat esiin bändin folk-juuret, mutta myös rytmikkään ja monipuolisen orkesterin. Julkaisu tapahtuu ainoastaan kasettiformaatissa, eikä kappaleita tule suoratoistopalveluihin.

— Kasettijulkaisu toimii mielenkiintoisena välityönä ennen loppuvuodesta koittavia kokopitkän albumin äänityksiä, bändin laulut kirjoittava kitaristi-laulaja Santeri Vänttinen kertoo.

Vänttisen ohella Treesissä soittavat Jani Lamberg (rummut), Teemu Muikku (basso) sekä Joose Keskitalo (laulu ja kitara).

Luontoelokuvafestivaalin festariklubi Happytime Baarissa: ovet kello 21, showtime kello 23!

Juho Papinniemi

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.